30/9-2001

Idag vaknade jag först klockan 13:30. Jag kan knappt förstå att jag kunnat sova så länge. Jag kilade ner i stan för att äta lite lunch. Jag tog en wrap-liknande sak på ”Buffalo Bills”. Jag orkade inte äta upp allt. Det torde säga en del om portionerna i det här landet.

Efter lunchen gick jag förbi den lokala bögklubben. Gary hade bjudit in mig kvällen innan att komma dit och spela lite med honom. Han får inte spela när han jobbar. Vi spelade 3 spel, och jag förlorade 2 av dem.

Jag har även letat efter en säng. Det finns tydligen full size, som är en dubbelsäng, queen size, som är en ännu större dubbelsäng och king size, som är en gigantisk dubbelsäng.

Nu ska jag ha en skön eftermiddag. Ska prova gymmet och ta mig ett dopp i poolen. Kanske avsluta med en skön jaccuzzi också.

Jag ser verkligen fram till att få börja jobba imorrn. Det ska bli kul att träffa lite folk i den här stan också. Det mesta jag har gjort de senaste dagarna har jag gjort på egen hand, och det blir faktiskt lite tråkigt i längden. Min förhoppning är att Berkeley ordnar lite aktiviteter och att det kanske finns andra utlänningar där som också har kommit hit nyligen. Jag ska även höra mig för om det finns några möjligheter att fixa boende i närheten av campus.

~ av Aktievinst på 30 september, 2001 @ 09:53.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: