6/10-2001

Den här dagen har varit lite lugnare än så länge. Klockan är bara 19:20, så det hinner förstås hända lite mer ikväll, särskilt som det är lördag.

Jag har ägnat dagen åt att se mig omkring. Bl.a. följde jag med min rumskamrats son, han är 14 år gammal, till Castro Valley. Ett litet område inte långt härifrån. Där fanns en hel del att göra tyckte han. Bland annat gick vi till en jättefin minigolfanläggning och en enorm spelhall där dem hade massor av arcadspel. Jag tröttnade dock ganska fort och begav mig ut på upptäcktsfärd.

Jag kom ner till Starbucks där jag bestämde mig för att ta en kaffe latte. Medan jag väntade började jag prata med en medelålders dam som var såååå förvånad över att jag hade rest så lång. Det var nog mest de oroliga tiderna hon syftade på. Det visade sig i alla fall att hon var väldigt trevlig, och om jag nånsin skulle åka och titta på Grand Canyon så var jag välkommen att bo hos henne. Hon och hennes bror hade tydligen ett hus i Arizona, även om hon själv nyss flyttat till Castro Valley. Jag fick hennes nummer och hon tog mitt. Man vet aldrig, kan vara bra att ha om jag nu, vilket jag planerar, tar mig dit.

Jag har varit och tittat på massor av begagnade bilar idag. Fastnade för en jeepaktig sak, Geo Tracker. Den var liten och väldigt fin, påminner om en Suzuki Vitara. Jag till och med provkörde den. Visade sig att den var ungefär som jag hade förväntat mig, lite hoppig. Faktumet att det var en cabriolet gjorde förstås att man hörde ganska mycket oljud när man körde på motorvägarna, men det kanske man kan ha överseende med. Dock ville han ha 2300 dollar för den, och jag hade planerat att köpa något för 1000-1500 dollar, så vi får se vad det blir av det hela till slut. Har tittat på en hel del annat också. T.ex. en Honda Civic med en stereoanläggning som inte går av för hackor. Nu lägger jag förstås hellre pengarna på en bra bil och inte en bilstereo, så det blir nog inte den heller.

Jag försökte även gå in på csn’s hemsida och göra den där studieförsäkran som man måste göra. Tror ni det gick? Jag möttes av det vänliga meddelandet att jag måste fylla i formulär xxx och sätta dit både min egen kråka och få skolan att skriva under, för att sedan skicka pappret i orginal till dem. Jag saknar ord.

Ikväll ska jag kila iväg till en pub runt hörnet. Jag känner bartenderna där, och i det här landet lönar sig sånt tydligen. Jag brukar numer få bra rabatter, plus att dem alltid bjuder på nåt ”gott” också. Dem har bara öl där, så det blir som vanligt, svälja fort och hålla för näsan samtidigt.

Kanske skriver mer när jag kommer hem. Det ska inte bli en sen kväll då jag ska upp tidigt imorrn. Jag ska träffa Andreas igen. Om vädret är bra ska vi åka till beachen, och om det är sämre åker vi till antingen Napa Valley (vindistrikt i kalifornien) eller Monterey, som egentligen också är en strand, men det finns tydligen en del annat att göra där också.

Jaha du dagbok, då var jag tillbaka från kvällens övningar. Klockan är 01:20, kom dock hem lite tidigare. Det skulle förstås visa sig att det fanns mer att skriva om den här dagen.

Jag gick till Buffalo Bills i vanlig ordning. Träffade en tjej som hette Shannon där. Hon var bartender, så det var inte så svårt att ”träffa” henne. Otroligt söt och trevlig var hon i alla fall. Men i det här landet kan man inte dra några slutsatser bara för det. Alla är snälla och trevliga mot en.

Hur som helst, jag drack ett glas äppelcider. Här smakar det precis som mousserande vin, fast utan bubblorna, och det är det godaste dem har på Buffalo Bills. Nåja, efter det gick jag vidare till Gayklubben. Om ni minns så känner jag dörrvakten där, Gary. Han var mycket riktigt där idag också. Som vanligt spelade jag biljard och hade väldigt kul.

En sak som jag inte har berättat är att man alltid måste visa att man har med sig ID-kort. Det spelar ingen roll hur gammal man är, eller hur väl man känner dörrvakten. Jag har frågat varför det är så, och tydligen beror det på att man ska kunna identifiera sig om ”något händer”. Låter ungefär som om dem vill kunna identifiera liken…..

Hur som helst, jag står och spelar biljard som vanligt och lär känna en massa homosexuella. Verkar som om homosexuella är mycket öppnare och pratgladare, eller så är det bara att man inser hur man själv är betydligt mer öppen för att prata med främmande kvionnor än män när man går ut. Nåja, in kommer i alla fall en poliskonstapel med uniform och full mundering. Han kom fram och pratade med Gary och undrade om allt var som det skulle. Och det var det förstås. Gary kände polisen och introducerade mig för honom. Jag frågade om det hände mycket skit på kvällarna i området etc, mest för min egen skull egentligen. Polisen går så in i lokalen och ser sig om. Kollar att ingen verkar underårig och att ingen röker gräs. Sen när han går ut kommer han fram till mig, som står och lutar mig mot dörrkarmen, och säger, ”I’ve got to say this. You’re damn gorgeous”, sen hoppar han in i sin polisbil, smilar, och åker därifrån. Gary, som själv är bög spärrade upp ögonen rejält. Om det berodde på att han knappt kunde förstå vad polisen just sagt eller om det berodde på att han tyckte att mina öron höll på att ramla av vet jag ärligt talat inte. Han gav mig en klapp på axeln och sa, ”Even the cops here are gay”, sen skrattade han bara.

Vad svarar man? Jag stod bara tyst och bad till alla världens gudar att jag just denna kväll inte måtte råka ut för något som skulle få mig arresterad i allmänhet, och av denne polisman i synnerhet.

Nu tror man förstås att man har hört det mesta. Lycklig över att ha öronen i behåll fortsatte jag att spela biljard. Det är då nästa bomb ramlar ner från taket. En kille jag spelat med lite tidigare på kvällen kommer fram till mig. Kan tänka mig att han är runt 30, han ser snäll ut och har skepparkrans. Jag kände förstås igen honom eftersom jag har spelat ett långt biljardspel med honom, dessutom var han den enda som hade kvinligt sällskap med sig på puben, vilket gör att man lätt kommer ihåg nån på ett sånt ställe. En kvinna i runt 35-40 års åldern, ganska rund men såg snäll ut även hon. Nåja, han kommer fram och pratar ganska lågt till mig, så lågt att jag måste be homom upprepa sig. Jodå, han frågade om jag var homosexuell eller straight. Han fick sitt svar, och såg lite förbryllad ut. Sen berättade han att hans sällskap fann mig väldigt intressant, och att dem två gillade att experimentera lite. Jaha… vad säger man nu då? Jag förklarade för honom att jag verkligen var straight, ungefär som om jag skulle ha utgått ifrån att han inte hörde mig första gången. Men han insisterade på att jag skulle följa med dem hem och ”experimentera” lite. Jag gick hem till mig själv ikväll.

Vore jag homosexuell och gillade att experimentera skulle jag nog bosätta mig i San Fransisco

~ av Aktievinst på 6 oktober, 2001 @ 09:56.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: