10/10-2001

Hej igen. Idag har det inte hänt så mycket. Kai har varit uppe och hälsat på. Han skulle lära mig ett program som tydligen är ganska kraftfullt. Om nån är intresserad så heter det PAW.

Det som kanske är mest roligt att berätta om är att jag har bestämt mig för att åka till Los Angeles i helgen. Tar flyget dit för 106 dollar inklusive alla skatter. Jag har pratat med Yeshi, och det är helt ok att jag bor hos henne. Faktum är att hon kommer och möter mig på flyget i med sin bil. Vad säger man, TACK kanske!? Det ska i alla fall bli jättekul att få se Los Angeles. Jag har velat åka dit länge. Det är ju stad nummer två av de tre amerikanska städerna jag alltid velat se. New York, Los Angeles och San Fransisco.

En annan sak som också är väldigt kul är att Jonas kommer till Los Angeles. Vi har bestämt att vi ska gå på Universal Studios. I övrigt tror jag inte att vi har några planer. Tråkigt nog kommer Yeshi att vara lite upptagen då hon har ”mid terms” på måndag, men hon skulle försöka följa med på något. Det blir nog bra i alla fall.

Jag flyger med United Airlines, och det är väl det mest skräckinjagade jag kommer att vara med om. Som tur är har jag gått med i Star Alliance’s frequent flyer klubb och får poäng på min resa. Om jag dör eller så kanske man får flytta poängen till nån familjemedlem, så blir ju i alla fall någon i familjen glad, *smile*. Nej, usch, så hemska skämt får man knappt göra.

Nu ska jag hem, äta, träna, se nyheterna och sova.

~ av Aktievinst på 10 oktober, 2001 @ 09:59.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: