27/10-2001

Lördag den 27:e oktober var en galen kväll. Dock började dagen med en mindre utflykt till Best Buy, ett gigantiskt elektronikmagasin. Det mesta var förstås ganska dyrt, men extrem elektronik tycktes vara mycket billigare än i Sverige. Allt som i Sverige är svindyrt, stora tv-apparater tex, var jättebilliga. Allt relativt förstås.

Kvällen började sansat med ett par vodka-lemonade hemma hos Austin. Jag kilade iväg till Safeway (supermarket) innan jag åkte till Austin för att handla ett par öl. Men så fick jag syn på flaskor som innehöll färdigblandade drinkar. De visade sig vara extremt goda faktiskt. Smakade helt och hållet saft, och hade man som jag, bara ätit en macka på hela dagen så gick alkoholen rätt upp i skallen tämligen fort.

Vi tog i alla fall min bil ner på stan och parkerade 6 kvarter ifrån stället vi skulle gå på. Stället, 1015 Fulsom, hade jag fått nys på sedan jag träffat Michelle på Buffalo Bills. Hon jobbade där och skrev upp oss på gästlistan, vilket sparade oss en lång väntan i kön och 20 dollar i inträde.

Stället var fullkomligt gigantiskt. Tre våningar med totalt 4 olika dansgolv, alla med olika musik såklart. Ena dansgolvet hade även en stor scen som det skulle komma att visas uppträdanden på. Dock inte vilka musiker som helst. Inte musiker överhuvudtaget, utan elddansörer och elddansöser. Ja, vad är en elddansös egentligen? Bästa förklaringen är nog en halvnaken otroligt sexig flicka som leker med elden under rytmiska rörelser. Eftersom det här var helgen innan Halloween var folk utklädda, inte alla, men många. Vissa mer utklädda än andra, vissa mer nakna än andra. Elddansörerna viftade och svängde med eldstänger, nån gungade i takhängda hängslen, allt medan en utklädd kille på enorma styltor försökte hetsa publiken till applåder. Applåder krävdes, och stående ovationer gavs. På det stora hela var det en otrolig eldshow.

Allt fler som hittade in till 1015 Fulsom kom utklädda, mer och mer vågat. Själv blev jag uppbjuden till dans med djävulen. Rödklädd i ganska sexiga och utmanande läderkläder, med horn i pannan, två ton smink och en godisklubba i munnen. Det visade sig även att djävulen hade en svart ängel till kompis, med vingar, vilket gav Austin en anledning att följa med till dansgolvet. Ängeln bar svart korsett som tryckte upp brösten underifrån. Brösten var i övrigt bara, endast två svarta händer täckte upp bröstvårtorna, två svarta händer som snabbt lossnade.

~ av Aktievinst på 27 oktober, 2001 @ 10:07.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: