8/11-2001

Min vän Jocke har sagt många saker som har fastnat i min hjärna under årens gång. Ett uttryck som jag i alla fall kommer ihåg var, ”En gång är ingen gång, men två gånger är en vana. Och det går SÅ fort”. Kanske inte myntat av ovannämnd men väl så betänkligt ändå.

En gång tog jag körkort, en gång blev jag av med det. Sen tog jag ett riktigt körkort, och sen tog jag ett till. Just det, idag klarade jag uppkörningen för det amerikanska körkortet. Inte för att det var anmärkningsvärt svårt, men det var ju inte anmärkningsvärt lätt heller. Fick köra lite hit och dit, och lite mer hit och dit. Ingen fickparkering och ingen motorvägskörning. Däremot 35 minuter i tätbebyggda områden med många filbyten där alla andra trafikanter, som inte har en asiatisk surkart till passagerare (och då talar jag inte om mig själv) kör på tok för fort.

I övrigt har jag hunnit med att både träna och se ytterligare ett avsnitt av programmet som annars bara kommer att gå en gång i veckan. Inte survivor, just det, temptation island. Vilket härligt underbart program. Till de deltagande har jag bara en sak att säga. Den som ger sig in i leken får leken tåla, och som tecknade Elvis en gång sa, ”Är man dum i huvudet…..”.

Jag har fallit in i en dålig vana att titta på en del av tv-utbudet här i staterna. Det är lite fascinerande att liksom ”hoppa fram” många många avsnitt av vissa serier, som t.ex. Ally McBeal och vänner. Ally och John förälskade i varann, Rachel med barn…… vem som är pappa, självklart är det…….

~ av Aktievinst på 8 november, 2001 @ 10:20.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
<span>%d</span> bloggare gillar detta: