9/11-2001

Det var menat att bli en bra dag. En lugn dag. Kanske en stillsam fredag med ett träningspass och en hyrvideo. Det skulle passa särskilt bra eftersom det även regnade idag. Det verkar nästan som om vintern börjar smyga sig in även över soliga Kalifornien. Temperaturen börjar sjunka en aning och det blir mer och mer mulet på dagarna. Tråkigt tycker jag, allra helst eftersom jag har beställt ett par justa solbrillor.

Nåja, dagen blev inte så lugn som planerat. Det började med ett par jobbiga timmar på jobbet. Av nån anledning verkade det helt plötsligt som om mina värden inte stämde, varpå jag fick göra en massa manuella verifieringar. Å andra sidan var det lite kul att använda räta linjens ekvation igen.

Nog om det. En och en halv timmes raquet ball följde arbetet, därpå en timmes styrketräning. I sedvanlig ordning svängde jag förbi Durant Food Court efter träningen och plockade upp en chicken fried rice. Men till skillnad från den valiga vardagen åkte jag hem till Austin och åt. Han lyckades så klart tvinga med mig till stan och ännu en natts vilt partajande med öl och gin tonic.

Av nån anledning lät jag mig luras och åka med till stan. Av nån anledning började vi som vanligt bjuda varandra på rundor. Av nån anledning blev jag odrägligt full. Av nån anledning gick inte min flirt med den söta spanjorskan riktigt hem. Hon ville nog egentligen, men av nån anledning verkade hennes pojkvän inte uppskatta mig lika mycket. Austin däremot lyckades få numret till en supersöt tjej som visade sig komma från Bosnien. Så var den natten slut.

~ av Aktievinst på 9 november, 2001 @ 10:21.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: