10/11-2001

Kommer ni ihåg Jeff som jag nämnt någonstans långt ovan. Nej, trodde nog inte det. Det är i alla fall en kille som jag träffade på Tripple Rock när jag var ute med Andreas en kväll. Han verkade väldigt trevlig och påstod sig kunna fixa fribiljetter till college football, det var bara att ringa till honom sa han.

Sagt och gjort, ett par veckor därefter ringde jag, och det visade sig mycket riktigt att han kunde fixa biljetter. Idag spelade Cal Golden Bears mot UCS Trojans. Dem fick stryk med 14-55, men lika kul hade jag för det. Det är märkligt vad kul amerikansk fotboll är när man väl lärt sig alla regler. Det är verkligen en publikvänlig sport som erbjuder en hel del fysisk kontakt, men det antar jag att alla vet.

Dagen började i alla fall med att jag plockade upp Austin, vi åkte och köpte ett par öl, tankade bilen, och åkte sen hem till Jeff. Han bodde precis bredvid stadion. Tydligen var han doktor för laget och det var på det viset han kunde fixa biljetter. Just denna dagen jobbade han dock inte.

När vi väl kom till stadion var det fullt med folk där. Ute på plan dansade cheerleaders, musiker spelade musik och det tycktes råda allmän feststämning, fram till startskottet gick alltså. Glada miner förvandlades till beslutsamma sneda drag. Så fort något spännande höll på att hända reste sig folk upp. När en person reser sig upp märks det inte direkt, men när 25.000 gör det samtidigt då vet man att man är på en fotbollsmatch.

Tyvärr började det regna, och eftersom laget höll på att förlora kändes det inte som om det var någon större mening med att stanna kvar. Istället gick vi åter hem till Jeff som bjöd på korv.

Kvällen blev stillsam med en hyrvideo hos Austin. Vi såg Blow, men Mr Depp. Filmen var suverän.

~ av Aktievinst på 10 november, 2001 @ 10:21.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: