7/11-2001

Idag skulle jag ha ätit middag med min handledare Bo och några andra ex-jobbare han tagit med sig från Sverige. Vi skulle ha ätit på ett känt ställe här i Berkeley, en fiskrestaurang. Men det blev inte så. Vi skulle ha träffats där efter jobbet. Vi begav oss samtidigt, men tydligen lyckades Augusto lura sig in i de andras bil och tigga till sig en skjuts hem. Jag, som for direkt till stället, hann lämna stället igen inan de andra kom dit. Jag trodde dem fått andra planer, men så var det tydligen inte.

För ett par kvällar sedan visade Marianne, tanten jag bor med, lite papper från sin tid som sjuksköterska i den amerikanska armèn under andra världskriget. Jag lyckades snappa upp hennes födelsedatum från dessa papper, och kom som tur var ihåg det. Hon fyllde nämligen år idag. Jag tänkte inte överdriva evenemanget, utan köpte bara ett kort. Ett kort som verkade bli otroligt glad över. Men mest fascinerad var hon nog över att jag visste att det var hennes födelsedag. När jag kom hem från den missade middagen firades det stor i vardagsrummet. Hela tjocka släkten var tydligen där. Bland dessa en ung student, barnbarn till Marianne, som sjöng för oss alla. Och som hon sjöng sen…..

Jag vet inte om det är min egen ångest över att kraxa som en kråka som gör att jag fullkomligt faller i trans när jag hör en riktigt härlig kvinnoröst sjunga otroligt bra live. Jag vet inte vad sångerna hette, men det kan å andra sidan kvitta.

Det har även varit premiär för Temptation Island 2. Jag har sett avsnitt från ettan i Sverige. För det mesta har jag tyckt att det är en löjlig show där publikenn gottar sig i andras elände. Men jag tror att de avsnitten har trubbat min inställning något, för idag tyckte jag att det var superkul att titta på programmet. Verkar helt klart lovande, åtminstone vad antalet intriger per program beträffar.

~ av Aktievinst på 11 november, 2001 @ 10:20.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: