13/11-2001

Av någon anledning blir jag så trött på jobbet när jag kör fast, och av nån anledning verkar det vara omkring klockan 15:00 varje dag. Det är ungefär som om satan själv dyker upp, stökar om i mitt program, och sen förväntas jag vara den som får det att fungera igen. Dessutom sker detta alltså klockan 15:00 varje dag och det börjar bli lite jobbigt.

Efter jobbet for Austin och jag ner till Cal Rec. Center för att spela raquet ball. Jag brukar piska honom hårt, men idag åkte jag på stryk. Jag förlorade det ena set:et efter det andra. Efter var det tänkt att jag skulle träna. När jag väl kom in i gymmet kände jag bara för att gå därifrån, vilket jag också gjorde.

Väl hemma satt jag bara och väntade på att den vanliga hungern som får mig att åka ut och köpa fried rice chicken skulle infinna sig, men det gjorde den inte. Däremot blev jag sugen på lite frukt. Jag åkte till Safeway och köpte massor av frukt. Päron, äpplen och apelsiner. Päronen var stenhårda, men mogna, precis som jag älskar dem. När jag ändå var inne på den nyttiga banan fick jag för mig att jag kanske skulle köpa lite kosttillskott. Jag tränar ju så mycket, men äter i princip bara ris och får kanske inte i mig all näring man kan behöva. Dessutom äter jag ju inte frukost längre, vilket jag har lite dåligt samvete för.

Nåja, dem hade inget kosttillskott, så jag fick åka till Adrenico istället. Det ligger bara två kvarter bort. Där hittade jag ett proteinpulver som jag köpte. Nu skulle jag börja den goda och nyttiga banan med massor av frukt och proteiner. Långa finfina icke denaturerade peptider ska det tydligen vara nu för tiden.

~ av Aktievinst på 13 november, 2001 @ 10:23.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: