14/11-2001

Det har varit en jättebra dag idag. Det började med ett päron till frukost. Sen gick det ganska bra på jobbet också. Hade med mig en apelsin som jag åt som mellan mål ungefär klockan 15:00. Samma tid som jag brukar vara väldigt trött, men inte idag. Jag har känt mig otroligt pigg hela dagen.

Efter jobbet stack Austin och jag ner till biljardhallen och spelade en timme. Jag brukar ju klå honom även i biljard, men jag verkar vara nere i en djup sportslig svacka, för jag åkte på stryk med besked. Varje match var jämn, men det var alltid han som fick ner åttan, en boll före mig. Orättvist.

Jag fick i alla fall min revanch i gymmet. Kände mig hur pigg och stark som helst idag. Efter passet tog jag min första proteindrink. Den smakade förstås inte lika mycket choklad som förpackningen gav sken av, men det var helt ok. i alla fall.

Jag har snackat lite med Sofie, över e-mail, och jag börjar bli väldigt sugen på att åka till Kanada och åka skidor över jul och nyår. Dock verkar det som om det blir en aning dyrt. Min budget är ju inte överdrivet stor. Men vi får se. Jag fick även lite hopp om att en kompis, Stefan, ska komma hit över jul, och i så fall kan vi ju toura västra USA inklusive Las Vegas tillsammans. Det vore precis hur kul som helst.

Som om detta inte vore nog har jag pratat med Peter och Fredrik. De är här på en tvåveckors resa, och imorrn kommer de till SF. De ska bo hos en kompis till Fredrik, som visade sig bo jättenära mig. Förhoppningsvis ska vi partaja och röja riktigt rejält. Det enda som är riktigt bestämt är att vi ska gå ut och partaja fredag och lördag, samt se Alcatraz på lördagen. Sen får vi se vad tiden bjuder. Jag skulle gärna åka upp och se de gigantiska träden, eller åka till Napa Valley på lite vinprovning. Men som sagt, vi får se vad dem vill och orkar med.

~ av Aktievinst på 14 november, 2001 @ 10:23.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: