15/11-2001

Idag ringde Peter och Fredrik så snart de kommit hem till Jimmy. Jag for dit och träffade dem. Vare sig Jimmy eller hans flickvän Kim var där. Det blev ett kul återseende. De var sig minst sagt lika.

Vi bestämde efter en stunds prat att vi skulle försöka organisera ihop en gemensam middag så snart Jimmy och Kim kommit hem. Dessförinnan hade jag tänkt att träna. Det visade sig dock att Jimmy redan köpt pizzor till dem och jag fick äta något på egen hand. Men väl efter middagen for jag över till Jimmy och träffade både honom och Kim.

Givetvis visade sig både Jimmy och Kim vara ytterst trevliga människor och jag hoppas att vi kommer att träffas många gånger framöver, även efter det att Peter och Fredrik har åkt.

Nåja, givetvis skulle det drickas öl, varför vi drog in till Jupiter. Jag lärde känna en del av Kims tjejkompisar, Jules, Jean och Nicole. Efersom jag skulle jobba dagen därpå blev det en ganska tidigt kväll, trodde jag.

Efter Jupiter skulle jag bestämt ta med Fredrik och Peter upp till Grizzly Peak. Efter mina berättelser om den fantastiska utsikten var dem förväntansfulla, i onödan. Det visade sig att dimman låg tätare än nånsin och vi hade bara 3 meters sikt framför bilen. Istället snurrade vi runt, jag skjutsade hem grabbarna, och kom hem klockan 02:00……

~ av Aktievinst på 15 november, 2001 @ 10:24.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: