16/11-2001

Det har varit en galen kväll. Jag vet att jag har börjat dagboken så förr, men ikväll var extra galet. Jag slutade jobbet lite tidigare än planerat. Peter och Fredrik skulle sighsea på egen hand i stan. Vi hade bestämt att de skulle ringa mig när de kommit hem och hunnit vila upp sig, vid 19-tiden eventuellt. Om inte de hörde av sig skulle jag ringa upp dem så snart jag var färdig med träningen.

Just idag kom även Austins vän Jeff på besök från Seattle. Han visade sig vara en trevlig prick med överdriven förtjusning för cykling och minibussar.

Austin och Jeff skulle ut och äta, vilket jag ville följa med på, och eftersom Peter och Fredrik åt med Jimmy och Kim passade det ju bra. Jag skulle ta med mig Austin och Jeff efter middagen till Jimmy. Därifrån skulle vi åka till stan och partaja.

Middagen åt vi på en lokal indisk restaurang här i Berkeley. Mycket god mat och mycket virriga kypare samanfattar den händelsen.

Efter middagen for vi hem till Jimmy där det stora gänget var samlat. Dock väntade vi fortfarande på Jean, som visade sig vara väldigt sen. I och med att alla ställen stänger 02:00 och öppnar först 22:00 vill man se till att vara där vid 23-tiden senast. Nu var klockan 23 och vi hade inte kommit iväg ännu. Nåväl, Jean kom till slut och vi skulle fara. Jag hade tänkt ta det lugnt med drickat och köra, och antog att nån annan skulle göra detsamma. Men det visade sig att ingen ville köra, förutom jag. I brist på andra bilar fick vi helt enkelt ta min. 8 personer i en Ford Taurus som har bälten för 6. Jag vet inte hur vi lyckades, men vi tog oss till och från SF med 4 personer i både fram- och baksätet. På vägen tillbaka körde en polisbil upp ganska nära och tittade in i bilen. Han måste ha haft bättre saker för sig då han bara körde förbi oss. I alla normala lägen hade nog feta böter och en rejäl utskällning varit att vänta.

Till berättelsen hör också att vi körde lite vilse i SF. 8 personer i bilen, 5 personer som skriker vägbeskrivningar och en person som kör. Det tog tid att komma hem.

Kvällen på Holy Cow var i alla fall lyckad, och jag tror att såväl Peter som Fredrik var ganska nöjda med första rejäla utgången.

~ av Aktievinst på 16 november, 2001 @ 10:24.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: