18/11-2001

För att göra en lång historia kort:

Jag plockade upp alla supertrötta människor klockan 08:00. Jimmy och Fredrik var tröttast, så de fick sitta i baksätet. Vi körde upp till Muire Woods och tittade på stora träd, bara för att få reda på att det finns träd som är mycket större än dessa, men att de finns åt rakt motsatt håll i förhållande till var vi befann oss.

Vi tröttnade snabbt på träden och till Napa Valley, trodde vi. Vi kom egentligen fram till Sonoma, men trodde att vi var i Napa eftersom vi åkte på Napa Rd, den största vägen i Sonoma tydligen. Vi försökte få vägbeskrivningar, men är det något jenkarna är totalt jävla värdelösa på så är det just vägbeskrivningar. Fredrik tappade nästan förståndet då en av tanterna längs vägen föreslog att vi skulla ta nån väg, någon stans och först åka upp för backen, och sen ner för backen, upp för backen och så ner för backen…..

Vi kom så småningom fram till Napa och insåg att den största vägen i Napa heter , surprise surprise, just det, Sonoma Rd. Man kan bli gaaaalen för mindre.

Jimmy hade varit i Napa en gång tidigare med Kim’s föräldrar, så han kände till ett ställe som han rekommenderade. Sagt och gjort, medan Fredrik och Jimmy sov i baksätet underhöll Peter mig från framsätet. Många blir trötta av att dricka vin, men Fredrik verkade kunna somna bara vid tanken….. han somnade konstant i baksätet.

Vi kom i alla fall fram till ett par vingårdar men provade bara viner på en gård. För 6 dollar fick vi prova 6 viner. 6 viner som tog oss evigheter att dricka trots att de sex glasen totalt nog bara fyllde ett enda vinglas.

På vägen hem sov Fredrik och Jimmy i bilen. Eftersom det var Peter och Fredriks sista kväll skulle Kim laga mat hemma, och ville tydligen ha mig där också. Jag var förstås inte sen med att tacka ja till äkta hemlagad mat. Efter att ha fräschat till mig for jag över till Jimmy och Kim. Maten lät dröja på sig, men det gjorde inget. Det visades nämligen en live Britney Spears-konsert på tv. Tjejerna i sällskapet tycktes ha en hel del att klaga över, både vad gällde showen i allmänhet och Britneys personlighet i synnerhet. Själv förstod jag ingenting av kritiken. Jag tyckte showen var jättebra, ha ha.

Peter och Fredrik skulle hyra bil och fara ner till LA dagen därpå, och jag fick en enorm lust att ta ledigt ett par dagar från jobbet och följa med. Då skulle jag kunna åka till San Diego och äntligen få se mina delfiner. Något jag velat se jättelänge. Men jag var förstås tvungen att få ledigt först, och det känns ju inte så jättebra att be om ledigt samma dag som man vill ha ledigt. Eftersom det är thanks giving nu på torsdag så får jag ju jättelång ledighet om jag kan få måndag, tisdag och onsdag ledigt. Men som sagt, vi får se imorrn.

~ av Aktievinst på 18 november, 2001 @ 10:25.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: