19/11-2001

Jag väntade flera timmar på att I-Yang, min högste chef skulle komma in på kontoret så att jag kunde fråga om jag fick ta ledigt ett par dagar, men det visade sig att han var upptagen. Efter att ha pratat med ett par av kollegorna och förklarat situationen fick jag dock lov att åka i alla fall. De kunde inte tro att det skulle spela någon roll för nån annan. Austin m.fl. skulle också ta ett par dagar ledigt i samband med helgen.

Jag stack i alla fall hem, slängde ihop en väska med lite kläder och hämtade upp Peter och Fredrik, som nu slapp hyra bil. Vi körde Highway 1, en av världens finaste motorvägar, sägs det, och nu vet jag varför. Vyerna och havet var helt otroliga. Superfint verkligen.

Vi stannade till framåt kvällningen i Santa Barbara där vi åt six dollar burgers på Carl’s Junior. Efer måltiden föreslog jag att vi skulle se oss om i Santa Barbara, eller gå på bio. Vi såg Shallow Hal med Gwyneth Paltrow, en helt okej film.

Efter filmen började vi dividera om huruvida vi skulle ta in på motell utanför LA eller köra fram så långt som möjligt. Utanför kunde priserna vara lägre men innanför skulle ju ge Peter och Fredrik lite extra tid att sightsea på. Vi bestämde oss för att ta ett ställe utanför, och gissa om vi sedan fick leta. Hela USA är fullt av Motell utom när man just behöver dem. Om de inte var fullbokade så var de dyra, eller hade bara rökrum eller nåt annat fel. Till slut hittade vi i alla fall Tokyo Princess Inn, helt okej för runt 69 dollar. Det var ett dubbelrum med 2 Queen size sängar. Just det, vilka två skulle få dela säng? Efter rättvis lottning som avgjordes med skoplacering bakom en sängkant vann jag, dvs Peter och Fredrik fick dela säng.

~ av Aktievinst på 19 november, 2001 @ 10:26.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
<span>%d</span> bloggare gillar detta: