20/11-2001

Idag har vi sett alla möjliga sightseeingplatser. Jag har försökt köra till alla ställen som jag anser att man ju måste ha sett. Med delad framgång har detta skett. Vanligvis hittar man ungefär ända fram…… LA är inte en liten stad.

Till skillnad från min tidigare vistelse i staden lyckads vi denna gång komma betydlig närmare Hollywood-skylten.

Vi skulle träffa Yeshi lite senare på kvällen och fördrev tiden däremellan med precis vad som föll oss inn. T.ex. drack vi kaffe på Starbucks, Rodeo Dr. Fredrik konstaterade att det fanns många fina bilar i stan, och att vi på ett par timmar sett fler Ferarris (5st) än vad man gör i Sverige på en månad, kanske tom ett år.

Efter att ha varit på Venice Beach lyckades vi få en p-bot. Visade sig att vi lagt i pengar i fel automat. 30 dollar åt helvete. Tack och lov var Fredrik och Peter bussiga nog splittade bötern med mig.

Vi hittade i alla fall ett motell centralt på Venice Beach. Vi fick ett rum för 4 reserverat för bara oss för 63 dollar. Egentligen hade Yeshi erbjudit oss att sova hos henne, men jag tyckte att det kändes lite magstarkt och tvingade boysen att ta in på motell. Vi hittade ju efter lite om och med ett ganska bra hotell den här gången, fullt av svenskar tydligen. Nu pratade vi inte med dem, men vi hörde dem.

Efter middag på Cheescake Factory blev det kaffe på Starbucks, därefter hem och sova.

~ av Aktievinst på 20 november, 2001 @ 10:26.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: