21/11-2001

Jag skjutsade ut killarna till flygplatsen tidigt på morgonen innan jag begav mig söderut mot San Diego. Idag hade jag bestämt mig för att se Sea World, och eventuellt fortsätta ner till Mexico imorrn. Tijuana lockar också. Med tanke på att jag funderar på att fira nyår där kunde det ju dessutom vara bra att ha varit där så att man vet vad man kan förvänta sig. Men som sagt, först och främst Sea World

Det tog inte så lång tid att ta sig till San Diego, och det var minst sagt värt mödan. 7 dollar parkeringsavgift och 45 dollar inträde var också väl investerade pengar. Visst var det dyrt, men så var upplevelsen helt fantastisk. Jag fick se allt från pingviner till pilotvalar, späckhuggare och delfiner, plus en massa annat kul.

Sea World stängde 17:00, men jag hade sett allt vid 15-tiden, varför jag begav mig på mer sighseeing. Jag ville se centrala San Diego innan mörkret föll, och dessutom var jag ju tvungen att leta upp ett motell för natten.

Väl nere i centrala San Diego insåg jag att det inte fanns så mycket rent upplevelsemässigt eller kulturellt att göra, så jag bestämde mig helt sonica för att bege mig till Tijuana med detsamma. Hade jag tur skulle motellkostnaden kunna minska på detta sätt.

Efter att ha åkt igenom den mexikanska gränsen, utan att visa pass någonstans letade jag upp ett hotell som såg säkert ut. Hotel America fick det bli.

Jag kom fram lagom till nattlivet började. Det var redan skymning när jag kom, och jag såg inte så mycket av staden. Däremot såg man att det var fullt av klubbar och andra pubar längs huvudgatan. Jag bestämde mig för att fräscha till mig och bege mig ner på stan.

Efter en kväll i Tijuana kan jag säga att det är en rejäl partystad. Tyvärr väldigt fattig och skitig.

~ av Aktievinst på 21 november, 2001 @ 10:27.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: