25/11-2001

Efter att ha sovit ut till nästan 12 börjad jag piggna till så sakteliga. Det var skönt att få vila upp sig efter alla tidiga mornar de senaste dagarna. Jag lyckades övertala Yeshi att följa med mig till Starbucks och ta en kaffe innan jag åkte hem. Starbucks är kort och gott det enda stället som vet hur man brygger kaffe i det här landet, och som tur är finns det en Starbucks i hörnet av nästan varje kvarter.

Klockan 14:00 for jag från Yeshi. Beräknad ankomsttid i SF var 20:00. Men den ändrades snabbt. Det här var helgen efter thanks giving, och det såg man på trafiken. Jag har aldrig sett så många bilar på en gång någonsin. Efter 2 timmars väntan i köer hade jag fortfarande inte kommit ut ur LA, helt otroligt. Jag kunde inte annat än att skratta. Hela resan gick i snigelfart, även om det lättade upp betydligt allt eftersom man kom längre och längre från LA. Istället för att fortsätta Hwy5 svängde jag av och tog en annan väg, något längre, men betydligt mindre trafikerad. Längs den körde jag som en dåre och kom slutligen hem strax före 22:00.

Jag var otroligt trött i hela kroppen och mina ögon såg lampor vart jag än tittade. Jag inser att det kanske inte var så nyttigt att köra så mycket bil, men det gick ju vägen den här gången. Jag är otroligt glad över att jag har fått vara med om den här resan, att bilen höll, och att allt har gått så bra. Dem sakerna jag fått vara med om är få förunnat, och det är bara att tacka och ta emot. Den här resan har varit något av det bästa jag någonsin varit med om.

~ av Aktievinst på 25 november, 2001 @ 10:29.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: