30/11-2001

Idag, fredag, har det inte hänt så mycket på jobbet. Av nån anledning har jag sett fram emot den här helgen ovanligt mycket. Min chef och ett par till är bortresta på konferens, så det har varit väldigt stilla och tyst på kontoret de sista dagarna.

Austin har kommit lite tidigare än vanligt till kontoret, vilket beror på att han fortfarande befinner sig i öst-kust-tid. I normala fall kommer han 10:20 och jobbar nästan hela kvällen. Själv är jag här mycket tidigare, och går förstås hem mycket tidigare också.

Efter att ha snackat lite med Jimmy bestämde vi att vi skulle träna efter jobbet och sen möta upp med Austin för att dricka lite öl. Vi skulle åka ner till stan så småningom. Många öl blev det och kul hade vi. Jag dansade lite grann med en tjej vars dansstil markant påminde om Cameron Diaz strutsdans i introt till Charlies Änglar. De som sett filmen vet vad jag menar. Att säga att jag dansade med henne var förresten att ta i. Hon dansade med alla, men mest med oss tre, Jimmy, Austin och jag.

Det kändes betydligt bättre att köra hem med tre personer i bilen än de åtta vi en gång var. Dessutom hittade vi hem betydligt bättre också. Väl hemma släppte vi först av Jimmy, sedan satt Austin och jag i bilen och snackade tjejer i en timme, innan han hoppade ur och jag for hem till mig. Klockan var då fyra på morgonen.

~ av Aktievinst på 30 november, 2001 @ 10:30.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: