5/12-2001

Igår hände inte så mycket. Jag skulle ha tränat med Jimmy, men han bestämde sig för att skylla på träningsverk och stanna hemma istället. Desto roligare var det när bossen bad om grafer och underlag som jag arbetat på för en konferens som han ska åka på. Det känns ju lite kul att han ska använda något som jag pysslat med.

Idag har jag således försökt fixa snygga grafer ala powerpoint åt bossen. Det går långsamt i och med att jag måste skriva över alla mätdata för hand till excell, för att sedan plotta därifrån.

Av någon anledning brukar jag bli ovanligt trött vid 15-tiden på dagarna. Först visste jag inte vad det berodde på, sen skyllde jag det på att jag inte äter eller får i mig tillräckligt med vitaminer, men nu ver jag vad det är. Imorse svängde jag nämligen förbi Starbucks och beställde en sån där god karamell-kaffe, och som jag var pigg hela dagen. Så nu får det bli standard att svänga förbi kaffemojjen varje morgon.

Just nu sitter jag på den vanliga koreanska restaurangen och väntar på min BBQ Beef, som faktiskt kom in precis nu.

Mätt och belåten befinner jag mig nu vid Starbucks där jag precis fått in min Caramel Mochiato, oooootroligt god helt enkelt. Den reas ut till fyndpriset 3 dollar och 50 cent. Dyrt men gott.

Om 15 minuter ska jag svänga förbi Austin. Vi ska i vanlig ordning spela raquetball. Därefter ska jag gymma lite med Jimmy, om han kommer idag vill säga.

Igår vad Matt Damon gäst hos Jay Leno, och jag har för mig att Penelope Cruz ska vara gäst idag. Detta betyder indirekt att jag måste vara färdig med mina aktiviteter till 23:00, annars missar jag ju vackra fröken.

Nu kom jag ihåg en helt suverän sak som jag såg live på tv igår. Billboar Music Awards. Britney Spears öppnade hela evenemanget vid en fontän i Las Vegas, och vilket öppnande. Visserligen var tösen ovanligt påklädd denna gång, men bra var det i alla fall. Tänk att hon har så fyndiga texter, och vilka titlar sen då. Vad sägs om ”Born to make you happy” och ”Slave for you”. Visserligen har jag svårt att tänka mig att hon skulle vara slav åt någon, men det kan ju vara kul att leka med tanken, *smile*, ha ha. Nåja, bra är hon i alla fall.

En annan artist som också var otroligt bra var min stora favorit året 2001, nämligen Shaggy. Att se honom uppträda gjorde mig dock påmind om att jag saknar hans skiva. Egentligen vore det ju bara att ladda hem den från nätet, men det går som sagt inte på labbet. Därför har jag bett min gode vän att slänga upp den på sin krypterade server. Den som väntar på nåt gott väntar för det mesta på tok för länge.

På vägen hit från koreanska restaurangen stötte jag på en trevlig kille ute på vägen. Det spöregnar just nu, och gjorde det då jag skulle köra ut från min parkeringsficka också. Jag såg att det kom en bil som körde ganska fort, men resonerade ungefär som så att han säkert skulle vara vänlig och ha förstående för att jag inte ville stå parkerad i denna ficka medan världens längsta bilkö körde förbi. Men så var icke fallet. Mannen lade sig på tutan. Oj oj tänkte jag, värst vad han verkade bli arg. Det skulle dock visa sig att han bara höll på värma upp fingrarna för de övriga fingergesterna han skulle visa mig då han körde om. Oj oj oj vilket temperament tänkte jag och for vidare mot min Caramel Mochiato, som jag alltså avnjuter inne i värmen på Starbucks.

Varje gång det regnar blir jag påmind om att kanske köpa mig ett paraply, men för varje dag som går känns det mer och mer onödigt. Följetången med blöta kläder fortskrider med andra ord.

~ av Aktievinst på 5 december, 2001 @ 10:34.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: