6/12-2001

Livet här är ganska enkelt. Man kommer, man pröjsar och man avnjuter. Antingen på plats, i rörelse, hemma eller på kontoret. Starbucks kaffe passar som handen i handsken. Lite dyrt, men mycket gott. Det finns annat som jag tycker att jag betalar mer för, men som ger mindre tillbaka.

Efter jobbet skulle jag ha tränat. Med inställningen att jag ALDRIG kommer att få en parkeringsplats idag, eftersom det är basketmatch, lyckades jag överträffa alla förväntningar. Av nån anledning var jag lite loj och kände mig inte helt alert. Nästan på lite dåligt humör faktiskt. Varför vet jag inte. Det är väl PMS eller nåt annat. Hur som helst stötte jag ihop med en kille i entreen till gymmet. Rättare sagt gick idioten in i mig, utan att be om ursäkt och bara för att gå därifrån som om inget hade hänt. Mitt redan dåliga humör blev alldeles ur sig av vansinne. Ja, jag väljer att skilja på min person och mitt humör. Detta blev i alla fall en väckarklocka. Jag tänte att jag kanske inte skulle träna om jag redan var trött och kände mig sliten i kroppen. Det har blivit en hel del träning på sistone, så det vore kanske bara nyttigt med lite vila. Vi får helt enkelt se resultaten imorrn.

Istället gick jag iväg för att äta. Men eftersom jag inte skulle träna tänkte jag att jag kanske inte skulle äta kyckling med ris heller. Tradition är tradition, och ska inte brytas. Dessutom åt jag faktisk kyckling och ris till lunch också, ha ha. Det blir en del kyckling och ris faktiskt. Nyttigt, billigt och gott är vad det är. Nåja, jag gick till nån falaffelkung istället. Ungefär som i Sverige, men tre gånger så dyrt. Det blev lamm och ris och massor av grönsaker. Konstigt att jag börjar gilla grönsaker. Det har framförallt kommit på senare tid. Känns friskt och fräscht ungefär. Inte för att jag är dem som skulle få för mig att köpa några själv, men jag äter förstås om det är serverat och klart på tallriken.

Har man redan börjat på den onyttiga banan kan man lika gärna löpa hela linan ut, vilket jag också gjorde. Jag stack iväg till Adrenico’s och köpte mig en Twix och några Milk Duds som jag tänkte att jag skulle ha till min tv-kväll ikväll. Det är först TI2 (Temptation Island 2), sen Nyheter och sport, följt av Seinfeldt och Jay Leno. Har för mig att vackra Penelope ska gästa mannen med den gigantiska hakan idag.

Medan jag avnjuter resten av min Caramel Mochiato ska jag titta på lite kort som jag tagit från mina upplevelser. Det är ganska roligt att jag som aldrig har tagit speciellt mycket kort, som mest har tyckt att kameran är jobbig och otymplig att ta med sig, nu har börjat tycka att det är bland det roligaste som finns. Det är ju onekligen ett ganska bra medium för att hålla minnen vid liv.

~ av Aktievinst på 6 december, 2001 @ 10:34.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
<span>%d</span> bloggare gillar detta: