8/12-2001

Eftersom jag aldrig är hemma på kvällarna, utan ständigt ränner efter vackra flickor på stan, vardag som helg, och dessutom inbillar mig att jag blir av med lite fett på gymmet, så innebär detta att jag ofta missar de nya avsnitten av vänner, spincity, alley m.fl.. För att åtgärda detta hade jag bestämt mig för att köpa en enkel video. Så Austin och jag for iväg till Best Buy, där jag köpte den billigaste videon jag kunde hitta för 50 dollar. Det var en ”opend item”, vilket innebär att den har stått som demo, eller att nån har lämnat tillbaka den. Dock köper man den med full garanti, men får den ett par dollar billigare.

Nöjd med mitt kap for jag hem för att installera fanskapet, bara för att upptäcka att det inte fanns någon fjärrkontroll. Halva vinningen med denna video var att jag skulle kunna programmera in tv-kanalerna på den, och på så sätt få en fjärr till den supergamla tv:n jag har också. Istället blev det en ny sväng till Best Buy, massor av väntan, men en fin uppgradering som resultat. Jag fick min gamla video utbytt mot en sproilans ny Toshiba som kostade nästan dubbelt så mycket istället.

Nöjd med mitt kap for jag åter hem för att installera fanskapet, bara för att upptäcka att fanskapet inte längre var min video, utan tv:n. Den var tydligen så gammal att den inte ens hade en vanlig koaxial antennkontakt.

Missnöjd och butter över att ev. behöva köpa en tv förklarade jag min besvikelse för tanten jag bor med. Hon tyckte tydligen lite synd om mig och lät mig istället ta hennes tv till mitt rum. Den är visserligen lika liten och nästan lika gammal som min förra tv, men den har rätt kontakt. Så nu har jag en fungerande tv, video, och en fjärrkontroll.

Jimmy jobbade denna lördag och orkade inte följa med Austin och mig ut till The Holy Cow. Vi fick istället förfesta ensamma i Austins lya. En halv flaska vodka senare, på tomma magar, for vi in till stan. Där dansades det hela natten lång. Eftersom vi båda hade förpassat middagen tidigare på kvällen, varför en äcklig korv på ett sunkigt kvartershak smakade utsökt.

~ av Aktievinst på 8 december, 2001 @ 10:35.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: