11/12-2001

Dagen har börjat eländigt. Jag saknar fortfarande riktigt uppmätta signaler som ligger lagrade på en extern hårddisk som ingen kan få att fungera.

Jag väntar även på solglasögon som jag borde ha fått levererade för flera veckor sedan. Äntligen skulle dem skickas med UPS, och allt verkade bra. Men tydligen har UPS slarvat bort mitt paket, så det blir väl mer bekymmer med detta.

En god nyhet är dock att det igår blev klart att jag åker hem till Sverige över jul. Det ska bli kul att få säga hej till vänner och bekanta, samt förstås familjen.

Dagens höjdpunkt återstår dock. Jag ska få gå på min första basketmatch ikväll. Det är givetvis snälle Jeff som fixat gratisplåtar åt Austin och mig. Först ska vi äta på restaurang, och sen gå på matchen. Efter matchen ska Jimmy och jag träna.

Jimmy var en jäkel på att träna i början, nästan lika ofta som jag, men på senare tid har det ena med det andra gjort att han fått avstå, så vi får se om han verkligen dyker upp.

Planen är i alla fall att skriva mer ikväll och berätta om basketmatchen, det ska verkligen bli kul. Ryktena säger att det är mer fart och fläkt på basketmatcher än Football och Baseball.

Nu är det kväll, och jag har varit på både basket och gymträning.

Austin, Jeff och jag skulle ha ätit lite mat innan matchen, men Jeff var tvungen att avboka då han blev allt för sen. Han kom i alla fall en halvtimme efter oss och drack en öl. Undertecknad åt en clubsandwich som av någon anledning stod mig upp till halsen.

Basketmatchen visade sig vara allt annat än footballmatchen. Här var det fart och fläkt, pompa och ståt, musik och applåder, burop och hurrningar. Publiken tilläts vara med på ett helt annat sätt. Kanske framförallt beroende på att arenan är mindre och att det går att göra sig mer hörd inomhus. Men så är det förstås mindre avbrott och mer fart i själva spelet också.

Biljetterna visade sig kosta 18 dollar, så det känns ju bra att Jeff är vänlig nog att skänka bort dem. Jag bjuder honom på en öl nån gång då och då som tack.

Något som framförallt slog mig var hur många medelålders personer som kom och tittade på collegebasket. Jag trodde i min enfald att det mest var studenter som tittade på collegebasket, men det visade sig att collegebasket är en suverän liga om man vill se blivande löften och andra stora talanger. Jag fick äran att se Jamal Sampson spela för Cal Bears, av många ansedd vara en av de allra största löftena inför NBA om 1-2 år.

Jimmy kom inte till träningen, så man får väl anta att det var nåt annat som kom ivägen.

Jag hade beställt ett par solglasögon från Oakley som äntligen kom. Jag är förvisso jätteglad över att de äntligen kommit, men till min stora besvikelse sitter de lite snett på mig. Jag har väl sneda öron eller nåt. Jag vågar inte heller rätta till de själv, så jag får vackert ta mig till en optiker som fixar det åt mig.

~ av Aktievinst på 11 december, 2001 @ 10:36.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
<span>%d</span> bloggare gillar detta: