12/12-2001

Jag önskar jag hade en massa roliga saker att berätta, men det har jag tyvärr inte. Den här dagen har mest varit jobbig med misslyckade tester och omöjliga felsökningar. Jag får heller inte tag på den reella signalen jag behöver för att göra det ultimata testet av mitt program.

Av nån anledning har jag kännt mig överdrivet hängig idag. Jag börjar undra om det kan ha något med min kost att göra. Faktum är att jag de senaste dagarna har varit väldigt trött vid slutet av dagen och dessutom väldigt lättirriterad. Jag brukar inte irritera mig på saker och ting speciellt lätt, så jag har helt klart fått mig en funderare.

En sak som faktiskt är väldigt rolig är att jag har tagit ett jättefint kort på solnedgången, från labbet. Jag blir nästan glad bara jag tänker på kortet.

Just nu sitter jag i min säng och väntar på att Seinfeldt ska börja, följt av Jay Leno. Imorrn, torsdag, ska Austin och jag ut och stompa igen. Vi ska gå på en speciell klubb. Det har nämligen varit min önskan att gå på en klubb med mycket 80-talsmusik, och nu hittade vi en på internet. Har för mig att den hette Poppsie’s, och dem lär spela mycket i stil med, ”We are the kids of America”, ”Young american” etc etc.

~ av Aktievinst på 12 december, 2001 @ 10:37.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: