14/12-2001

Det går bra för mig på jobbet. Sista dagarna har jag inte utvecklat mitt program, bara försökt att bättra funktionaliteten och göra det lite mer användarvänligt. Jag har t.ex. samlat alla variabler på ett ställe, dvs alla variabler man behöver för att testa alla tänkbara förhållanden. Brus, amplituder, segment, energier, constant fractionparametrar och samplingsfrekvens är några av dessa parametrar som kan vara bra att kunna förändra snabbt.

Innan jag flyger tillbaka till Sverige ska jag färdigställa en graf som visar olika resultat vid olika förhållanden. Det är ett ganska bra avslut på det jag håller på med och det känns perfekt att få avsluta med något konkret. Vad jag sen ska göra när jag kommer tillbaka får vi se, men I-Yang har säkert en massa andra bra ideer han vill att jag ska testa.

Ikväll tog vi det lite lugnt. Eftersom vi varit ute igår ville varken Austin eller jag spendera allt för mycket pengar igen, så vi bestämde oss för att gå på premiären av Vanilla Sky. En film med Tom Cruise som minst sagt är lite annorlunda andra filmer. Dock fantastiskt bra. Jag skulle inte bli helt förvånad om den kammade hem en Oscar eller två. Andra stjärnor i filmen är Penelope Cruz och Cameron Diaz. Alla tre levererar otroligt bra skådespelarprestationer vilket gör filmen väldigt intressant. Men se upp för jobbiga tonårstjejer som ska vissla och fnittra så fort Tom Cruise visar sig i bar överkropp. Eftersom han gör den flera gånger i filmen blir det smått irriterande om man sitter bredvid sådana flickor.

Efter filmen åkte vi förbi en lokal pub i Berkeley som var nästan lika död som stället vi varit på kvällen innan. Det hindrade dock inte oss från att ta två öl innan vi åkte hem.

~ av Aktievinst på 14 december, 2001 @ 10:37.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: