11/1-2002

Jag hade bestämt med Jimmy att vi skulle hitta på något denna fredag, utan att vi för den sakens skull hade bestämt exakt vad. Jag hade föreslagit en bio. Det visade sig emellertid att Kim, Jimmys flickvän, hellre ville gå ut och partaja. Eftersom Jimmy är den största toffeln jag någonsin träffat gick vi ut och partajade. Nu ska det ju tilläggas att jag absolut inte hade något emot att vi gick ut och partade istället, men det var väl lite typiskt att avgörandet skulle hamna hos Kim. Jo, det är klart, jag är kanske lite tofflig själv, men ni skulle träffa Jimmy.

Nu låter det kanske som om jag snackar skit om Jimmy, men så är det inte alls. Jimmy och jag hade ett intressant snack för oss själva, där han frågade om min uppriktiga uppfattning om honom. Hän är verkligen världens snällaste, men som sagt en supertoffel. Det höll han själv med om också.

Jimmy beställde in lite sambuka, och jag gjorde stor succe genom att sätta eld på dem så att det bildades blå lågor ur munnen. Strax därefter fick Kim’s kompis Jean för sig att välta ut min öl och skylla händelsen på mig. Det värsta var at thon dessutom trodde hon på sig själv, vilket gjorde att jag kände mig dum. Det skall tilläggas att Jean betett sig som en kossa mot Kim under förfesten hemma hos Nicole och Jules. Jag vet, nu blev det lite rörigt med alla namn, men det får ni leva med.

Man kan väl inte säga annat än att den här kvällen inte var den mest lyckade sedan jag kom till Berkeley. Hur vi alla höll sams ända fram till det att stället stängde är en gåta som vida överträffar den om pyramidernas byggnad. Jean och Jules var så fulla att det spilldes öl kors och tvärs utan att de själva märkte det. Som om det inte var tillräckligt blev stackars Nils, som stod uttorkad och försökte få en öl beställd, anklagad för att vara fullast på stället. Ironiskt nog av samma tjejer som just hällt öl på halva sin bekantskapskrets, utan att ens märka det själva.

När stället stängde fick jag i alla fall nog och åkte hem. Nej, inte hem, jag svängde förbi ett korvställe mitt emot Durant Food Court som Austin visat mig innan jag åkte hem till Sverige för att fira jul och nyår.

~ av Aktievinst på 11 januari, 2002 @ 10:41.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: