13/1-2002

Även idag vaknade jag med ett leende på läpparna. Solen sken och jag visste att jag bara var tvungen att hitta på något skojigt idag också. Jimmy och Kim skulle ta sig till Saucelito och mysa för sig själva. Vilket gjorde att jag inte hade mycket glädje av dem idag.

Jag bestämde mig så småningom för att åka ner till Fisherman’s Wharf och se om jag kunde komma på en Bay Cruise – båt. Jag hade hoppats att båten skulle åka under båda broarna, runt Alcatraz, och lite grann runt i bay:en. Men tji fick jag. För 18 dollar skulle man få åka runt en timme, bara under Golden Gate och Alcatraz. Eftersom jag sett båda på nära håll kändes det inte så lockande, varför jag gick en liten promenad längs vattnet och tittade på folk istället. Jo just det, jag åt lunch också. En Fisherman’s Basket på restaurang ”Expo” fick det bli.

Därefter köpte jag en bunt med vykort, gick till Starbucks, drack kaffe, skrev några vykort och läste massor i min bok.

Nu är klockan 20:17, och jag undrar fortfarande om Austin kommer att ringa och vilja att jag hämtar honom. Känner jag honom rätt är han alldeles för snäll för att tvinga ut mig till flygplatsen. Det är åtminstone vad jag tror att han tror. Ringer han inte har jag 28:e People’s Choice Award på TV att se fram emot.

~ av Aktievinst på 13 januari, 2002 @ 10:43.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: