15/1-2002

Idag har vi bestämt vad som händer nu till helgen. Det är nämligen Martin Luther King day på måndag, och därmed alltså långhelg nu till helgen.

Andreas, Austin och jag kör upp på lördag morgon, runt 06:00, till Northstar vid Lake Tahoe’s norra sida. Där ska vi åka skidor en hel dag. Jimmy, Kim och Nicole kommer att bo i Nicole’s stuga som ligger vid Northstar vilket också förklarar varför vi valt att åka skidor just där. Det ligger massor av skidställen runt Lake Tahoe.

Jag har försökt leta rätt på ett billigt motell för oss andra att bo på, men inte lyckats hitta något. Det finns billiga motell, men de är inte lediga denna helg. Istället kommer vi att bo på Truckee River Lodge i Reno, där vi också ska partaja satan samma kväll. Reno är den näst största staden vad gäller spel i USA. Näst störst efter Las Vegas alltså.

Austin verkar lite osäker på huruvida han ska åka skidor eller ej. Han har bara åkt en gång tidigare, och har dessutom inga skidkläder. Jag har, som tur är, tagit med mig lite kläder från Sverige. Så jag ska nog kunna hålla mig varm i alla fall.

Idag var det premiär för ett program på tv som heter ”The Chair”. Det går ut på att folk får sitta i en stol och svara på allehanda frågor allt medan deras puls övervakas. Det gäller alltså att hålla sig lugn, trots att man antingen vinner eller förlorar enorma summor pengar. Som mest kan man vinna 250.000 dollar om man svarar rätt på sju frågor i rad. Ironiskt nog, när det kommer till att hålla nerverna i styr, är det ingen mindre än John McEnroe som är programledare för showen.

~ av Aktievinst på 15 januari, 2002 @ 10:43.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: