25/1-2002

Kära dagbok. Idag for jag över till Jimmy så att jag var där till kvart i tre på eftermiddagen. Vi hade kommit överrens om att vi skulle lämna Berkeley senast klockan 15:00 för att hinna ner till LA i god tid. När jag kom dit var Kim hemma, men inte Jimmy, för han kom inte från jobbet i tid. Dessutom hade han inte packat sin väska, varför vi blev ytterligare lite försenade. Precis innan vi skulle dra insisterade så även Nicole på att vi skulle köra förbi svenskaffären som ligger ganska nära där Jimmy och Kim bor. Jag följde med in och köpte lite gott och blandat. En påse färdkost åt mig, och två som present till Yeshi. Påsarna var ganska stora och kostade strax under 5 dollar styck. Helt klart prisvär.

Klockan 15:30 kom vi så äntligen iväg. Jag hetsade Jimmy som en gris så att han verkligen skulle stå på ordentligt. I början var det lite svårt pga smärre trafikstockningar, men så småningom lättade det rejält, och vi kom iväg på riktigt. Efter 5tim 45min stod vi och knackade på Yeshis dörr, där vi även fick bo för nattten.

Yeshi hade fixat upp oss på gästlistan till en privatfest. Tydligen var det någon skådis hon kände där som hade hyrt Hard Rock Cafee vid Universal City Walk. Innan hann vi duscha, slänga i oss en av de största Vodka Kurant On The Rocks jag någonsin druckit, samt hämta upp Colleen, Yeshis kompis. Dessa två tjejer måste tillsammans vara något av det absolut snyggaste jag någonsin sett. De var så supersnygga att man helt enkelt har svårt att beskriva det. Som om detta inte räckte mötte vi ytterligare två av Yeshis kompisar, Jackie och Melissa, och hur tror man att dem såg ut då? Ja inte var dem fula i alla fall. Fy fan vilka snygga tjejer. Mest tacksamt av allt var att mitt upp i smeten, ur ingenstans, stod Jimmy och jag. Märklig känsla är det när man märker att alla tittar på en. Det står dock klart att varenda jävel undrade vad så snygga tjejer kunde se hos dessa killar…..

Vi dansade, partajade och drack hela natten lång. Då stället väl stängde skjutsade vi hem Colleen, som hade hunnit fylla år också eftersom hon fyllde den 26:e januari. Hon var rysligt trött och var inte alls sugen på att följa med till Jack i Lådan. Jack In The Box är ett suveränt hamburgerställe.

Vi köpte alla burgarna på drive-in, tog med oss det hem, upptäckte att vi fått fel grejor, åt upp någon annans mat, och gick så slutligen och lade oss.

~ av Aktievinst på 25 januari, 2002 @ 10:47.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: