29/1-2002

Må hända att jag inet har skrivt så mycket på ett tag. Dessutom känns det lite som om jag har ändrat stil att skriva på. Istället för att skriva om vartenda steg jag tar skriver jag lite mer kortfattat och konkret om vad som hänt. Inte lika roligt att läsa kanske, men lite effektivare. Jag hoppas att jag inte läser detta om femtio år och ångrar att jag inte fyllde ut meningarna mer. Men jag har väl alltid de första dagarnas dagbok att luta mig tillbaka mot.

När jag var i Sverige bokade jag om min resa från SF tillbaka till Stockholm. Istället för att flyga just den streckan skulle jag flyga från Miami istället. Eftersom jag var tvungen att skicka in biljetten för att få den omskriven, och därför att jag inte hade just den biljetten med mig till Sverige, fick jag behålla min bokning med uppmaningen att snarast söka upp en resebyråpartner här i USA. Denna partner måste, visade det sig då jag kommit tillbaka till SF, anteckna bokningen, faxa den tillbaka till Kilroy, och av dem få tillåtelse att boka om mig. Av Kilroy får dem ett fax, återigen med den exakta bokningen som dem får tillåtelse att utföra en ny biljett på.

Nu visade det sig att jag var tvungen att åka in till resebyrån i SF omedelbart då det tydligen var sista dagen som dem någonsin skulle syssla med ombokningar. Tydligen var dem tvingade till detta. Av vilken anledning vet jag inte, men så var det. Så jag glider in till SF, letar upp resebyrån, ger dem min biljett, och ska precis vända ut genom dörren med min nya biljett då jag helt plötsligt inser att jag inte fått den bokning som jag bestämt med Kilroy……. Den här resebyrån kunde inget göra då det var den här biljetten eller ingen alls dem skulle utfärda åt mig.

Istället fick det bli denna nya biljett, med rutten, Miami-Frankfurt-Munchen-Stockholm. Varför jag skulle vilja åka mellan Frankfurt och Munchen vet jag inte, men jag är säker på att något ljushuvud på Kilroy har jävligt klart för sig att det är just det jag vill, bara att jag inte har insett det ännu. Vad säger man. Jag skrev i alla fall ett surt mejl till dem och sa att jag ville ha antingen en ny biljett eller 200 dollar. Jag misstänker att jag inte kommer att få ett öre. Jag ska tillägga att den här nya biljetten har kostat mig 32 dollar mer än den förra också, vilket kanske inte är så konstigt eftersom jag ska på sightseeing i Munchen….

~ av Aktievinst på 29 januari, 2002 @ 10:49.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: