1/2-2002

Idag var jag verkligen supertrött. Det tar verkligen på krafterna att sitta uppe och titta på skräpprogram hela nätterna, och sedan gå upp tidigt på morgonen. Men men, ett jobb är ett jobb, och är det överhuvudtaget värt att göras så måste det vara värt att göras bra. Det är med andra ord bara att bita ihop och stiga upp på morgonen.

Halv sju på kvällen hade i alla fall Austin och jag fått nog. Vi packade ihop och begav oss hem. Jag hade snackat lite löst med Jimmy tidigare på dagen, och vi hade kommit överrens om att åka in till ett ställe i San Francisco som hette Red Capten Saloon. Tidpunkt var inte bestämd, utan istället åkte Austin och jag in och mötte de andra där. Dvs, vi mötte upp dem efter att vi förfestat upp en halv flaska gin tillsammans.

Det visade sig vara ett trevligt ställe med en darttavla. Inte alls så fullsmockat som på övriga ställen. Austin och jag utmanade några killar vid darttavlan i Cricket. Vi var förstås den starkare parten, även om de andra var bra. Avgörandet låg dock i Austins oanada talanger till att kasta dart. Själv har jag ju kastat en å annan pil också.

Jag hade inte ätit på hela dagen, och efter ytterligare en drink på krogen kände jag att det var färdigdrucket tills jag åtminstone fick lite mer mat i magen. Men eftersom det inte serverades någon mat fick jag vara utan både den och spriten. Eftersom det var jag som körde kändes det nästan som om det var lika bra också.

Jimmy och jag snackade om en motorshow som jag sett reklam för på TV. Jag ville åka dit och titta på motocross-cyklar, och när Jimmy fick höra att dem skulle ha monstertruckar där blev han också på. Visserligen kommer showen gå av stapeln i San Jose, men inträdet är bara 5 dollar, vilket är billigt för att vara….. ja, vad som helst här…

Några som inte hade någon anledning att hålla igen på spriten var Austin och Jimmy, och tro inte att dem gjorde det heller. Det slutade med att båda två, på skilda håll, tvingades kasta upp både det ena och det andra på vägen hem. Tydligen lyckades Jimmy få upp bildörren innan han spydde, till skillnad mot Austin. Austin var oroväckande illa däram. Det såg ut som om han nästan skulle passera in i koma. Jag fick natta honom, ställa fram spyhink vid sängen, hälla upp vatten åt honom, släcka lamporna och låsa dörren. Dessutom fick jag gå ut och torka upp en och annan spya som hade råkat landa i MIN bil… Vad säger man.

~ av Aktievinst på 1 februari, 2002 @ 10:50.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: