3/2-2002

Idag har jag varit på labbet. Inte jobbat, men bränt några backuper på mina bilder. Det känns lite olustigt att förlita sig helt på något så opålitligt som en dator. Med tanke på att alla bilder och minnen kan försvinna fortare än en annan hinner säga ”hej” är det nog bäst att ta regelbundna backuper.

Väl på labbet träffade jag Austin. Han fyllde på flytande kväve till den enda GRETA-detektorn dem har. Tydligen kommer det ett gäng från Tyskland som ska göra några experiment på den, varför den måste vara nerkyld sedan ett par timmar.

Klockan tre började Superbowlfinalen, och Austin hade sedan tidigare bjudit över mig till honom. Dock visade det sig att han lagat mat och köpt massor av läsk, vilket var himla trevligt. Tyvärr var klarade sig inte Oakland Raiders till finalen, så jag hade inte direkt något lag att hålla på. St Louis Ram’s mötte New Englan Patriots. Ett möte som NE Patriots vann med 20-17. Dock var det en otroligt spännande match som avgjordes först då det endast återstod nio sekunder av matchen.

~ av Aktievinst på 3 februari, 2002 @ 10:52.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: