6/2-2002

Dagarna bara går, och det känns som om jag skriver mindre och mindre hela tiden. Frågan är då om det händer mindre och mindre i mitt liv, eller om jag blir slöare och slöare för varje dag som går. Det kan förstås också vara som så att jag inte blivit slöare, men att det händer mindre saker av nån anledning.I vilket fall som helst känns det som om det kvittar. Jag skriver ju idag, och det är väl huvudsaken.

Jobbet går klart framåt. Ett litet steg bakåt har dock varit att den lilla återstående snutten som jag hade kvar på tidsdelen av mitt uppdrag här har tagit betydligt längre än vad som var tänkt. Denna sista del innebär att testa mitt program på riktiga signaler, och inte bara på de simulerade signalerna. Det visad det sig dock att dessa signaler skrivits på binär form och på ett helt annat format än mina simulerade signaler, vilket innebar att jag var tvungen att skriva om så gott som hela programmet.

Nu håller jag dock på att bli klar med den biten. Det återstår dock att se om jag hinner färdigt med uppgiften som jag nyss påbörjat, den som handlar om energiupplösningar.

Idag var jag åter och åt på Pasta Pomadoro. Austin och jag for dit över lunchen då vi ändrat oss angående en koreansk bbq-chicken. Jag valde ett lågkalorialternativ medan Austin käkade raka motsatsen. Nån tortellini-pasta dränkt i gräddsås, vitlök och andra små godsaker.

Ikväll ska jag gå på bio med Jimmy. Vi ska se Nicole Kidman i Birthday Girl. Jag har sett reklam för den på tv och innan andra filmer på biograferna, och den verkar allt annat än tråkig..

~ av Aktievinst på 6 februari, 2002 @ 10:52.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: