8/2-2002

Som de flesta vet var det idag invigningen av OS. En händelse som varje inbiten sportfåntratt bara måste se. Ja, en och annan icke-sportfantast gillar nog att se den också. Dock var inte Austin allt för intresserad utan ville hellre gå ut och partaja. Eftersom jag inte är den som säger nej så det bli så. Men till skillnad mot vanliga fall, då vi går på Holy Cow, gick vi idag till ett ställe som hette Bohemia, samma ställe som vi gick till den där gången då vi blev erbjudna kokain. Nu var det förstås inte kokainet vi var efter, utan alla snygga brudar som vi hade sett förra gången vi var där.

Lyckligtvis behövde vi inte bli besvikna den här gången heller. Heinecken hade tydligen någon form av promotion för sin öl, varför det sprang omkring otroligt snygga tjejer med silikonbröst och delade ut halsband. Detta för att den rätta Mardi Gras-känslan skulle infinna sig. Tyvärr fick vi inte se några nakna bröst i utbyte mot några halsband. Inte på klubben i alla fall. Kul var det, även om vare sig Austin eller jag var på våra vanliga danshumör.

Det blev dock en ganska trevlig kväll, om än ganska tidig. Jag ville inte vara ute allt för länge eftersom Jimmy och jag skulle åka till Sequoia National Park dagen efter. Vi hade satt upp klockan 10 som ett riktmärke.

~ av Aktievinst på 8 februari, 2002 @ 10:52.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: