10/2-2002

Idag kom Jocke hit. Jag stod och väntade exakt klockan 12:50 då planet skulle landa. Jag hade förstås inte räknat med att tullen skulle tycka att han såg ut som en skummit och därför kontrollera honom extra noga. Så jag fick stå och vänta ett tag helt enkelt.

När Jocke så fick komma ut var det fullt ös hela dagen. Vi startade med att åka hem, lämna av väskorna, och sedan bege oss ut på sightseeing. Först åkte vi norrut och mot Golden Gate. Efter GG åkte vi via Lombard Street, S-street ner till Fishermans Wharf. Där åt vi lite soppa och jag köpte souvernirer. Dessa souvernirer bestod av lite t-shirts och snapsglas. Jättefina snapsglas faktiskt.

Efter fishermans wharf åkte vi till Saucalito, där vi lyssnade ett live jazz-band. Det var verkligen kvarterskrogskänsla över det hela. Väl på jazzklubben träffade vi en kille från Tanzania och hans flickvän från Kroatien. De visade sig vara jättetrevliga, varför vi följde med dem vidare till ett biljardställe. Där dracks det öl och andra alkoholhaltiga drycker, och då inte med måtta.

När vi väl kom från biljardstället var Jocke fullare än fullast, och jag vet inte om hans minnen av Golden Gate by Night blev allt för långvariga. Däremot lär han komma ihåg den goda burgaren från Denny’s som vi åt lite senare.

~ av Aktievinst på 10 februari, 2002 @ 10:53.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: