15/2-2002

Idag höll jag min slutpresentation för de övriga anställda inom kärfysik- avdelningen på labbet. Det känns ju lite patetiskt att stå och berätta om en massa saker som alla andra kan mycket bättre fastän dem kanske inte ens har jobbat/tittat på det tidigare. Men men. Presentationen gick bra, trots att jag var lite nervös.

Jocke och jag hade bestämt oss för att inte åka till LA idag eftermiddag, utan satsa på att köra direkt till Las Vegas på en dag, vilket också var första tanken. Dock hattade vi fram och tillbaka med hur vi skulle köra, och till slut blev det att vi skulle fara direkt till Las Vegas.

Eftersom det var min sista dag i San Francisco bestämde Austin och jag att vi alla skulle gå ut och äta middag på den Etiopiska restaurangen vi sett precis i början av min vistelse. Jimmy och Kim var tyvärr upptagna, de skulle åka till Lake Tahoe lite senare på kvällen. Dock ändrade dem sig också, och hyrde istället en film i sista sekund. De hann inte följa med till restaurangen, men väl efter middagen skulle jag komma över till dem för att säga hejdå.

Det blev inte någon etiopisk mat, utan istället åkte vi till en skaldjursrestaurang nere vid Berkeley Marina som heter Spenger’s. Jag ville äta haj, men den var slut för dagen. Jocke och Austin åt svärdfisk medan jag beställde en pan fried calamari steak. Min mat såg inte så aptitlig ut tyvärr, men smakade desto bättre.

Efter middagen for vi hem till Jimmy och Kim för att säga hejdå. Det visade sig att dem varit så himla snälla och köpt massor av godsaker som vi kunde ta med oss att äta och dricka på resan. Helt underbart. Jag är verkligen glad att jag har träffat så snälla människor här. Dem har verkligen visat sig vara bra människor som jag tror att jag kommer att kunna hålla kontakten med väldigt länge. Om inte dem kommer och hälsar på hos mig i Stockholm så får väl jag åka och hälsa på dem igen.

Jag hade tyvärr glömt att ta med mig det överblivna snuset jag hade, vilket jag hade tänkt att Jimmy skulle ha fått av mig. Det var 6 dosor baksnus och 5 dosor portionssnus som jag haft i frysen under min vistelse i Berkeley. Eftersom Jocke tagit med sig färskt snus åt mig hade jag ingen användning för överskottet.

Efter att ha tagit ett tråkigt farväl av dessa människor som betydd ganska mycket för mig under tiden jag varit i Berkeley var det dags att ta ytterligare ett tråkigt farväl, av Austin. Det låter märkligt att man skulle bry sig så mycket kanske. Men jag har i princip inte umgåtts med någon annan än Austin medan jag varit här, och det är klart att han och jag delar en hel del märkliga och besynnerliga minnen. Innan vi sa hejdå hann Austin lova att komma och hälsa på i Sverige nästa sommar.

~ av Aktievinst på 15 februari, 2002 @ 10:55.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: