25/2-2002

Kvällen innan hade Marina sagt att hon var ledig och kunde tänka sig att gå ner till beachen en sväng. Hon hade planer för kvällen, men det var inget som hindrade från att ta ett dopp i havet om det var fint väder. Eftersom det faktiskt blev riktigt fint väder tog vi en tur ner på beachen och mötte upp henne.

Jag vet inte hur jag ska fortsätta den här historien, men om jag säger att vi drack en del öl, åt någon banan, och att Jocke brände sig så mycket att han fick spendera lite tid under en filt i den stekande Miamisolen tror jag att jag på ett korrekt sätt har återgivit det mesta som hände.

Jag hade tänkt åka till STA Travel och hämta upp biljetten som skulle ha skickats dit, men efter att ha druckit ett par öl, tagit ett par dopp samt solat sig ett par timmar i solen kändes tanken på en längre bilfärd inte speciellt upphetsande, varför jag också sket i att hämta biljetten.

Marina visade oss sin lägenhet i samband med att vi gick upp till henne för att hämta lite öl. Då det visade sig att ölen inte räckte sprang jag iväg till affären och inhandlade några till. Marinas etta var i alla fall jättefin och låg väldigt fint med utsikt över havet. Återigen började funderingar på att skaffa sig ett jobb i USA och en liknande lya snurra i skallen på mig.

Nåja, kvällen kom och Jocke och jag bestämde oss för att äta middag på samma Caffee Cordoza som vi ätit på tidigare. Den här gången blev det burgare med gorgonzola på. Därefter en lugn kväll framför tv:n. Det vill säga efter en smärre jakt på en fungerande bankomat på Miami Beach.

Imorgon, tisdag, var sista dagen vi hade på oss att ta oss till Key West, samt att hämta upp min biljett.

~ av Aktievinst på 25 februari, 2002 @ 11:00.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: