Arlanda, Stockholm, Sverige

Jaha, dagen gick och nu sitter man här på arlanda och har inte mycket bättre för sig än att skriva några rader. En direkt reflektion är förstås att det är otroligt smidigt att man kan surfa medan man väntar på att få boarda. Sitter alltså här och surfar, tuggar på några dajm, suger på en extra stor cola och ska strax trycka in en otroligt skön prilla :o) På tal om snus är jag glad att jag köpte mitt snus i den lokala lilla tobakshandeln där Mats bor. Detta lyckades spara mig rätt mycket pengar. Här tar dom 99kr för fem dosor, att jämföras med 169 för 10 dosor i Mats affär.

Den här dagen har passerat relativt fort. Lite småsaker som behövdes göras på jobbet men i övrigt gott om tid för att packa. Något förvånad blev jag när jag märkte att de kläder jag skulle ha med mig inte fyllde mer än halva ryggsäcken, som förövrigt vägde 15kg, vilket betyder: Massor av plats för nya kläder…

Jag vill passa på att tacka Malin som skjutsade ut mig. Efter att vi sagt hejdå gick jag och växlade pengar. Nu går jag runt med 20.000 bath och känner mig lite smårik.

Väl framme på Arlanda frågade jag hur jag skulle bekräfta återresan i och med att jag fått den som en e-ticket, och det var kanske inte helt dumt att jag frågade. Det visade sig nämligen att jag måste ha ett papper med mig som visar att jag faktiskt har en återresa. I annat fall skulle inte Finnair släppa iväg mig ens till Finland och än mindre till Bangkok. Allt detta då det krävs att man har ett visum till Thailand. SAS var vänliga nog att faxa en kopia på något som, på pricken, liknar det vi i vanliga fall kallar för flygbiljett. Ett oundvikligt frågetecken som genast uppstår är förstås e-ticketens funktion. Hur som helst, efter att ha strulat lite med detta papper vände jag mig om för att gå mot gaten och blev mäkta förvånad över hur den lilla incheckningskön som var när jag kom nu närmast liknade ett lämmeltåg. Med ett litet leende försökte jag visa kön hur otroligt krångliga incheckningspersonal kan vara ;o)

Jag hade hoppats ha lite mer resfeber än vad jag faktiskt har haft. Just nu känns det mest som om jag helst hade sluppit flygresan och bara ”beamats” till Thailand. Som tur är känner jag en liten trötthet komma smygande och förhoppningsvis är jag tillräckligt trött för att somna efter omstigningen i Helsingfors.

Hur mycket jag än längtar till Thailand i detta nu, och hur mycket jag än ser fram emot alla dom saker som jag inbillar mig att jag ska få vara med om, kan jag inte rå för att jag tycker det är tråkigt att vara ifrån alla. Visserligen bara fyra veckor, men ändå. Äh, nu får jag gaska upp mig. Fy fan vad kul jag ska ha.

~ av Aktievinst på 21 februari, 2004 @ 01:29.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: