Väl hemma igen

Jaha, då sitter man hemma i sin lägenhet igen. Mia var vänlig nog att hämta mig på Arlanda efter den, återingen, bedrövliga resan. Den här gången tog den totala restiden nästan 27 timmar. Det är så långt att man från början inte ens kan föreställa sig att det finns ett slut på resan. Framförallt funderade jag på om det inte borde ha gått att ta sig hem snabbare via den västra rutten istället för den östra via LA och London.

Klockan är i skrivande stund 06:42, men jag har varit uppe och jobbat framför datorn sedan klockan 04:00 i morse. Något säger mig att jag har en ny helvetesvecka framför mig.

Det som tyvärr blev ett smärtsamt minne från resan är hur underbart det är att vistas i extremt varma och tropiska klimat och hur stor längtan efter att få semestra under dessa omständigheter är. Efter att bara ha legat på stranden i några enstaka timmar längtar jag redan efter en lång och skön semester i något fint tropiskt klimat. Kanske Ecuador och Galapagos?

För att komma ihåg min resa till Hawaii, även om det i praktiken var en jobbresa, har jag ytterligare en silverring med vågformade mönster. Ett mycket passande tema för Hawaii.

Några av de ord jag lärt mig är

Aloha: Hej, Välkommen, Hejdå
Mahalo: Tack

~ av Aktievinst på 6 november, 2007 @ 06:39.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: