Thailand 2008

Så var det dags igen, att ge sig ut och resa alltså. Den här gången har jag lyckats hålla resmålet hemligt för Mia fram till dagen innan vi skulle åka, då jag hastight och plötsligt blev överrumplad av knepiga frågor som involverade hårfönar och elektriska kontakter, varpå det slank ur mig att, ”Jag kan väl inte komma ihåg vilken typ av kontakter dem har i Thailand”. Behållningen var förstås att överraskningsmomentet ändock bestod samt att det glädjefnatt som närmast utbröt blev i det närmaste totalt. Nu ser vi verkligen fram emot att få komma iväg till sol och bad.

Måhända är det lite töntigt att redan så här dags involvera krypet i allehanda diskussioner, samtidigt kan det bara inte låtas bli. Det känns jättekul att krypet som inte ens är född inleder sin resa som en globetrotter av stora proportioner. Dessutom lär krypet vänja sig vid utländska seder och maträtter.

Jag kommer omedelbums, efter ankomst till hotellet, att sortera ut allehanda detaljer kring de stundande dyken. Denna resa, som går i rena rama ”familje-temat” med charterflyg och fyrstjärnigt hotell, skall i vart fall innehålla äventyr i form av dykning, med tuber. Jag ser redan framför mig hur jag leker och simmar med nyfikna djävulsrockor i tyngdlöshetens hav. Dessa enorma djur lyckas, trots sina gigantiska proportioner, upphäva alla former av tyngdkraftslagar. Som parentes kan nämnas att det var ISAC Newton som formulerade det första postulatet som på ett korrekt sätt definierade tyngdkraften. Nu undrar ni varför jag nämner detta, och det finns det kanske skäl att återkomma till. Likaså kommer det att finnas skäl att återkomma till vad jag menar med att den här resan är näst intill äventyrsfattig samtidigt som den kommer att innehålla extremt stora äventyr. Eller kanske snarare början till extremt stora äventyr.

Men tills vidare får ni nöja er med att veta att vi ser fram emot att få hoppa på flyget om bara några timmar. Det ska bli sååå skönt, trots att det lär bli många skurar under vår vecka.

~ av Aktievinst på 1 juni, 2008 @ 20:06.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: