Återbesök på BVC

Vi har nu varit på ett uppföljningsbesök på BVC där vi träffade både Anna-Lena och en praktikant vars namn jag redan glömt. När vi kom fram hade Leonie äntligen somnat efter att ha levt rövare större delen av förmiddagen. För att lugna henne något hade jag gått ut och gått en sväng medan Mia gjort sig iordning. När Mia kom ut var hon således så gott som sövd redan. Sista lilla biten till BVC var den som gjorde att hon föll in i REM-sömn.

Djupt försjunken i den bästa av sömnar bara för att omedelbart tvingas ur denna. På BVC var det nämligen mätning och vägning som stod på schemat, och eftersom man inte vägs med kläderna på var samtliga plagg tvugna att tas av, vilket naturligtvis inte gjordes ljudlöst…

Hur som helst kom man fram till att den nya vikten var 3560 g samt att hon vuxit med 3 cm sedan födelsen till hela 52 cm. Jag tyckte detta var bra, men tydligen bör hon öka något snabbare i vikt varför vi nu måste se till att göda henne än mer, och jag som inte trodde att det var möjligt för en så liten krabat att äta mer!?

~ av Aktievinst på 2 december, 2008 @ 11:30.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: