Dålig driver och dåliga skaldjur

Min driver går inte så bra. Jag spelar faktiskt rätt bra med järnen och helt fantastiskt med min nya Scotty Cameron. Puttern är fullkomligt glödhet. Vorde det inte för den så skulle jag vara helt rökt ute på banan. Vad som hänt med drivern vet jag inte. Allt hookas, å det grövsta. Det kostar i princip konstant ett slag att komma tillbaka ut på banan och vips är bogeyn ett faktum.

Gårdagens skaldjur har satt fart på magen. Ingen större fara, men det känns inte så lovande då det tycks bli värre och värre. Nu är det många här som tror att jag fått för mycket sol, och jag kan till viss del erkänna att det brände så mycket i huvudet att jag var tvungen att gå och köpa mig en keps. Den skyddar ju inte öronen, men dessa är jag noga att smörja ändå.

Även om det bränner och magen är kinkig så är det fantastiskt kul att få spela golf i Kenya. Det är en annorlunda upplevelse att gå på dessa banor, jaga apor och slippa bära bagen. Ja, man har caddies här. Det är utmärkt. Det är för varmt för att man själv ska orka bära, samtidigt skapas arbetstillfällen åt mängder med kenyaner. Jag skulle vilja påstå att det är en win-win-situation.

Den främsta fördelen med en caddie är at man slipper trötta ut sig med att bära klubborna. Det gör att man har mer ork och koncentration över till spelet. Men betydande fördelar med caddie kan också vara att de är sjukt bra på att hitta bollar. Men en bra caddie sänks snittscoren med minst 2 slag per runda, i synnerhet på en bana som Windsor där ruff praktiskt taget inte existerar. Det finns fairway, vid sidan om denna är det kört. Således gäller det att hålla sig rak på banan. Vilket jag alltså har svårt att göra med min driver.

~ av Aktievinst på 2 mars, 2009 @ 18:05.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: