Golf med gänget på Karen

Idag mådde jag faktiskt lite bättre när jag vaknade. Förvisso är magen långt ifrån bra, men relativt hur det var när det var som värst känns det nästan prima.

Jag missade golfen igår på Muthaiga men ska vara med idag på Karen hade jag tänkt. Även Rose-Marie spelar med det stora gänget på Karen GC idag.

Väl på plats blev det lite brottom då det visade sig att de andra varit tidiga, i kombination med att vi var lite sena. Men jag gick ut i sista boll tillsammans med Ove med flera. Liksom alla andra dagar hade jag en bra golfdag, om man räknade bort drivern. Men jag vägrar låta bli att spela med den. Jag måste nöta in den helt enkelt. Dock fanns det ljuspunkter med denna klubba idag. Inte riktigt allt gick åt fanders. Vissa utslag gick tom riktigt bra.

Det ville sig inte bättre än att jag fick ihop 25 poäng. Dock lyckades jag göra tre stycken birdies varav både på hål 9 och 18. Eftersom vi startade på 10:e var det inte lätt att veta vilket hål man skulle börja att räkna från då resultatet av ”Hidden Skins” skulle räknas fram. Hidden skins är en vadslagningsform som är populär bland dessa svenskar. I stort går det till som vanligt skins-spel med satsningen 25, 50 och 75 shilling, samt 100 shilling till segraren. Eftersom vi idag var 13 stycken som spelade blev det många delade hål. Jag tog dock hem samtliga tre hål där jag gjort birdies och fick ihop anmärkningsvärt mycket pengar, hela 8000 ksh.

På kvällen följde jag med Rose-Marie och Anders till ett par som jobbat för Världsbanken en längre tid i Kenya och nu var på väg att åka till Zambia. Det var deras avskedsfest, ett cocktailparty. Jag hade egentligen ingen större lust, men lät mig övertalas av Rose-Marie. Det var ju trots allt en cocktailfest och det skulle förmodligen inte bli så sent. Sagt och gjort, festen varade till nästan 02:00 på natten och vi blev sist att gå därifrån. Men dessförinnan hade jag faktistk haft riktigt trevligt. Jag drack förvisso ingen alkhol, men fick nöjet att träffa en gammal granne från Tanzania-tiden. Därutöver pratade jag massor med min gamle rektor Per Jonsson.

Anders ville spela golf på lördagen och lyckades övertala mannen som ägde festen, Adam, att följa med. Det visade sig förresten att Adams föräldrar umgicks med Martin Ingvars föräldrar, alltså min chefs föräldrar.

~ av Aktievinst på 6 mars, 2009 @ 20:57.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: