Fika med moster

Idag mötte Leonie och jag upp med Leonies moster som var ute i en park på söder med sina dagbarn. Varken Leonie eller jag hade träffat någon av de andra barnen, förutom Kevin, men det gjorde inget, vi hade kul ändå. När vi kom dit sov Leonie, trots den höga ljudvolymen och de gälla barnskriken. Det var först när vi gick in i ett knäpptyst kafé för att köpa kaffe som Leonie vaknade. Efter detta fick jag henne aldrig att somna om.

Men väl tillbaka i parken dukade moster Linda upp en fikafilt med saft, bullar och kakor och alla barnen såg så förtjusta ut. Leonie var på ett strålande humör efter den långa tuppluren.

Temperaturen på nästan 18 grader gjorde att Leonie var lite för varmt klädd. Jag fick ta av henne både fleece och byxor efter ett tag. Sådant att hon bara hade strumbyxor, body och mössa på sig ett tag. Ändå fick hon stora röda utslag, rejäla blaffor, som förmodligen berodde på värmen eftersom de gick bort så snart jag fått av henne de varma kläderna.

På väg hem gick vi förbi Babyproffsen där vi köpte två pyjamasar och tre bodys. Bra-att-ha-grejor som dessutom var på rea.

~ av Aktievinst på 27 april, 2009 @ 09:30.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
<span>%d</span> bloggare gillar detta: