Babysim med Leonie

Idag har vi varit på babysim med Leonie. Det är Saga och Ivar som dragit med Mia och Leonie till ett babysim på Kungsholmen. Jag hade först inte tänkt att följa med, men så ändrade jag mig då jag tänkte att jag ju lika gärna kunde följa med och både fota och filma eftersom jag inte hade så mycket annat för mig i alla fall.

Sagt och gjort. Vi kom fram till bassängen och fick börja med att köpa de minsta små badbyxorna som fanns åt Leonie (röda). Det visade sig dock att även dessa minsta var på tok för stora för henne. Det fanns dock en annan modell som även om de var för stora satt lite bättre (lila med små blommor). Dock är glipam mellan ben och ljumske fortsatt så stor att vi måste sy in badbyxorna till nästa gång.

När vi satt där på rad och väntade på siminstruktören gick det snabbt att konstatera två saker om Leonie i jämförelse med de andra barnen:

  • Leonie är väldigt mycket mindre än de flesta andra. Bredvid oss satt en 4-månadersbebis som var minst dubbelt så stor som Leonie.
  • Leonie är mycket brunare än alla andra.

Jag tycker ibland att Leonie ser rätt ljus ut i hyn. Men ser man henne sedan tillsammans med någon annan ”vit” person så ser man tydligt att hon är betydligt mörkare och finare i hyn.

Efter att ha lärt sig några krausellturer i vattnet och på mammas armar började Leoni njuta av tillvaron. De andra barnen som var klart tjockare än Leonie flöt betydligt bättre. Leonie såg ut att sjunka med fötterna. Däremot kom hennes ”sprattelben” väl till pass i bassängen. Stundtals såg det nästan ut som om hon simmade för egen maskin.

Helt klart var i alla fall att Leonie verkade gilla hela konceptet och det ska bli roligt att få ta med henne dit flera gånger. Nästa gång kanske även jag badar.

~ av Aktievinst på 14 maj, 2009 @ 12:00.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: