En händelserik söndag

Idag passade jag på att spela tennis med Edvin. Mia skulle iväg till Linda lite senare på eftermiddagen för att fixa sitt hår varför det gällde att passa på om det skulle bli någon tennis spelad alls.

Det var verkligen kanonväder även idag vilket gjorde tennisen desto roligare. Visserligen slog jag upp en blåsa i handen och fick hålla racket väldigt avigt, men det var det värt.

Efter två timmars spel tog jag en snabbdusch innan Leonie och jag skjutsade över Mia till Linda i Årsta. Efter att ha släppt av henne åkte Leonie och jag till driving-rangen i Årsta där Hans och Ingela stod och slog bollar. Efter en liten stund somnade Leonie i vagnen och jag kunde utnyttja stunden till att bara slappa i solen.

Så fort Leonie vaknat mötte vi upp med pappa vid stugföräljningen strax bredvid Djurkyrkogården. Jag vet inte vad detta ställe heter, men tanken var i alla fall att pappa skulle köpa en liten friggebod att ställa på tomten och förvara verktyg i. Dock verkade stället stängt och såg till och med ut att vara på väg att rivas. Istället åkte vi till ett ”stenbolag” alldeles bredvid. Pappa ska lägga om uppfarten till sin trappa och var på jakt efter fina stenar.

Efter någon ytterligare timme var det dags att möte upp Mia för att få snaska tutte. Väl där somnade jag nästan i Lindas soffa. Lilla Leonie såg dock till att det inte blev någon djupsömn.

När väl Mia och Linda var klara med håret åkte vi hem till pappa och grillade.

På det stora hela blev detta alltså en mycket fin avrundning på veckan och helgen.

~ av Aktievinst på 17 maj, 2009 @ 21:15.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: