Vigselringar

Efter att ha stigit upp okristerligt tidigt med Leonie idag, samt städat upp hela huset efter gårdagensfest var det bara att duscha och ge sig ut på jakt efter vigselringar åt både Mia och mig. Numer vet jag relativt väl vilken typ av ring jag vill ha, men för Mia’s del, som har en väldigt annorlunda form på ringen, behöver vi få reda på om det låter sig göras av en guldsmed eller inte.

Först åkte vi till Två Hjärtan i Farsta Galleria där jag sedan tidigare varit och pratat med dem. Min ring var inga problem att beställa. Mias ring ville man däremot ta mått på och återkomma med ett kostnadsförslag.

Efter Farsta åkte vi till Nacka Forum där Mia varit inne på Smycka tidigare. De ville dock inte göra hennes ring då de ansåg att formen och därmed resultatet inte skulle vara till belåtenhet. Mycket konstigt resonemang enligt mig eftersom det borde vara hur lätt som helst för en guldsmed med någon form av dignitet att tillverka en ring. Det är ju inte en ring från yttre rymden som ska göras, utan en ring med en österländskt inspirerad form.

Nåja, nu blir det till att avvakta kostnadsförslagen från Två Hjärtan.

~ av Aktievinst på 23 maj, 2009 @ 13:00.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: