Toronto Sky Line Sunrise

Efter en i vanlig ordning lång och tråkig flygning över atlanten landade jag till slut i Toronto. Jag sov inte mycket på planet utan var rejält mosig när jag landade. Av någon anledning var jag dessutom extremt yr i huvudet och illamående. Taxiresan till hotellet blev därför allt annat än bekväm och rolig. Ett tag trodde jag att jag skulle kasta upp i taxin. Kanske var det brist på sömn och vätska som orsakade tillståndet.

Då jag landade 13:00 lokal tid hade jag för avsikt att gå en sväng på stan, men med detta blev det inte mycket av. Jag checkade snabbt in, tog mig upp till rummet på 22 våningen, kollade aktier och pratade med Mia, för att till sist beställa upp en burgare på rummet och decka i sängen.

Burgaren kostade 18 dollar, vilket i dagsläget är ungefär som amerikanska dollar, dvs ca 7.50 kr. Burgaren var med andra ord rätt dyr, men så är det ju också Hilton jag bor på. Men återigen, när jag fick syn på notan, summerades allt till över 36 dollar inklusive en cola light jag beställt. Hmmm… 18 dollar burgare, 5 dollar cola light, 5 dollar avgift för att äta på rummet, 15% dricks (inkluderad på notan) och fyra dollar moms. He he, det blir nog sista burgaren på rummet. MC Donalds ligger precis runt hörnet. Efter måltiden ringde jag och pratade med Maggie som bor här. Vi bestämde att jag skulle möta upp henne, hennes kille Ian och ett annat par strax efter 10-tiden på kvällen vid ett ställe som ligger på 35 The Esplanade och heter The Bier Market.

Jag somnade vid 17-tiden och vaknade av att mobilen ringde vid 22-tiden. Jag som bara hade tänkt att sova en timme. Det var Maggie som ringde för att säga att de nu var på väg. Snabbt in i duschen och iväg. Stället låg inte alls långt ifrån hotellet.

Det var väldigt trevligt att träffa både Maggie och hennes vänner. Det var över 4 år sedan jag såg Maggie men hon såg precis ut som jag minns henne. Vi snackade lite, drack en öl, blev sedan övertalad att dricka en Irish Bomb (Halvt glas Guinness som man släpper ner en shot whisky och Bailey’s i för att sedan svepa). Tja, god vet jag inte om den var, men den gjorde att jag somnade snabbt när jag kom hem i alla fall. Det blev ingen sen kväll då jag ska vara fräsch till mötet idag.

Vi får se om jag lyckas träffa Maggie och Ian igen. Jag hoppas det samtidigt som jag vet att det kan bli lite körigt på konferensen imorrn, i synnerhet om chefen vill att jag ska vara med honom en längre tid.

I övrigt vaknade jag vid 5-tiden imorse till soluppgången över Torontos skyskrapor. Majestätiskt måste man säga. Jag försökte somna om, men det gick inte, började istället titta på Wall-E, men den var inte så bra. Bestämde mig till slut för att stiga upp, skriva detta, googla på när butikerna öppnar här och försöka bege mig ut på stan innan mötet startar klockan 14:00 idag.

~ av Aktievinst på 13 juni, 2009 @ 12:13.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: