Pluttis blev glad när pappa kom hem

Precis som sist jag varit ute och rest, då i Kenya, var jag lite nervös över att Leonie inte skulle känna igen mig när jag kom hem. Men det visade sig vara helt obefogat. Visserligen tog det en eller två sekunder innan fejset sprack upp i världens leende, och visst kändes det som en evighet just då, men såhär i efterhand känns det som om hon kände igen mig direkt. Det var verkligen värmande att se henne bli så glad. Jag blir nästan lite rörd bara jag tänker på det. Samtidigt som hon skrattar och ler klämmer hon ur sig små läten som inte direkt liknar något och sträcker sig efter mig. Hur kan man inte smälta då.

Vad jag förstår så har det varit fullt upp hemma och inte så lätt för Mia. Leonie har sovit lite sämre och det är förstås tungt att vara själv. Dessutom håller Leonie nu på att få en tand. Den sitter inte rakt fram i underkäken, utan lite till vänster i underkäken. Jag trodde att de flesta fick framtänderna först. Dock bekräftar väl detta bara vad vi har vetat hela tiden, att Leonie är lite speciellt och inte som alla andra.

Av Mia har jag också hört att Leonie numer har börjat ligga på mage ganska långa stunder. Dessutom har hon lagt sig an med en rörelse bakåt. När hon ligger på mage pressar hon armarna bort från kroppen och glider på så sätt bakåt. Hon kan tydligen ta sig en meter eller två på detta sätt. Själv märkte jag att hon har extremt svårt för att bara ligga still när vi ska byta blöjor på henne. Nu är det definitivt helt kört att lämna henne själv en endaste sekund på både skötbord, säng och soffa.

Jag har saknat alla mycket mer under den här resan än tidigare resor. Kanske var det också extra påtagligt att vara ifrån Leonie så länge då jag nyss varit hemma i flera månader med henne. Hursomhelst är det härligt att vara hemma med sin familj igen.

~ av Aktievinst på 16 juni, 2009 @ 22:15.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: