Pluttis’ första midsommarafton

Av olika skäl blev inte midsommar riktigt som vi hade planerat. Istället fick vi för oss att vi skulle spela golf och bjuda hem vänner på middag, vilket vi också gjorde. Eftersom Mia var krasslig idag (ont i halsen, lite febrig och ont i lederna) bestämde vi oss för att hyra en golfbil som Mia och Leonie kunde åka i medan Peter Segelström och jag spelade golf. Tyvärr visade det sig att shoppen var stängd just denna dag varför det inte var möjligt att hyra en golfbil. Istället åkte jag iväg själv och spelade. För att vara midsommar var det förvånansvärt mycket folk på banan. Efter 4 timmar var vi i alla fall klara varpå jag åkte hem för att förbereda grillmiddagen med Peter och hans fru Saa.

Väl hemma lekte vi lite med pluttis innan vi fick bråttom att åka till affären för att hinna handla innan de stängde. Peter skulle ta med sig ryggbiff och vi stod för sill, potatis, ägg, grillgrönsaker, glass och jordgubbar. Riktigt svenskt och somrigt med andra ord.

Nu när vi har ätit och gästerna har gått hem kan vi konstatera att det inte blev mycket till traditionellt midsommarfirande för Leonie’s del. I ärlighetens namn tror jag inte hon saknar vare sig midsommarstången eller små grodorna. Nästa år kanske det blir extra roligt för henne då hon ju faktiskt kan gå och kanske till och med skutta.

Imorrn fyller Leonie 7 månader, något som kommer att uppmärksammas och firas på något sätt.

~ av Aktievinst på 19 juni, 2009 @ 22:23.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: