7-månaders-dagen

Förutom att vi har spelat golf idag noterar vi självklart att Leonie fyller 7 månader idag. Det har varit 7 fantastiska månader som får oss som nyblivna föräldrar att verkligen se fram mot hela resten av livet lika mycket. Att ha barn gör verkligen att livet får en ny mening. En mening som gör att man inte längre är speciellt orolig för sig själv, utan snarare mer orolig för sitt barn.

Självklart undrar vi hur det ska gå för den lilla plutten, och även om vi väl knappast är seriöst oroade på något sätt önskar vi med hela våra hjärtan att hon ska få allt gott som bara tänkas kan.

Hon är bara sju månader och ändå tänker jag på allt jag hoppas att hon ska göra när hon blir större. Jag vill att hon ska bli mångsidig. Bra på sport, duktig i skolan, intresserad av att resa, duktig på att dansa, måla, spela gitarr och så vidare. Vad hon sen bestämmer sig för att satsa på är egalt, bara hon blir en nöjd, glad och lycklig tjej. Jag ser det som vår uppgift att introducera henne för så många olika saker som möjligt fram till den dagen hon fattar sina egna beslut.

Jösses vad det ska bli roligt att följa hennes utveckling.

~ av Aktievinst på 20 juni, 2009 @ 20:36.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: